2022-11-11 83 views
唔知有冇人同我一樣,久唔久就有中學同學聚會?每一次都要諗食咩真係好煩惱,自從有咗呢間餐廳之後我哋都冇乜去過其他餐廳食飯啦!因為呢間餐廳好多嘢食,仲要我哋個個都啱食💕1️⃣鮑魚、聖子、啤酒蝦(時價)⚠️ menu冇,要電話預訂,最鍾意就係食佢個啤酒蝦,因為非常入味👀2️⃣尚品豚肉片 $88放到成座山咁好吸引下面仲有菜可以淥埋🤣2️⃣餃子拼盤 $32一人一隻都啱晒👍🏻4️⃣蕃茄油醋小雲耳 $48平時喺譚仔食開嘅,都係麻辣雲耳,今日食嘅係蕃茄油醋嘅小雲耳,感覺好唔一樣,因為呢一個小食酸酸甜甜比較開胃5️⃣四喜拼盤 $128作為小食嚟講真係超級推介,因為咩都有得食👅6️⃣晚市麻辣雞煲全份 $268今日嘅重頭戲就係呢份雞煲,咁大份先至係$268我覺得真係超級抵食!而且仲要勁多肉,唔會淨係俾晒啲豬頭骨你💁🏻‍♀️最緊要係佢個麻辣味好夠😚
1️⃣鮑魚、聖子、啤酒蝦(時價)
2️⃣尚品豚肉片 $88
放到成座山咁好吸引下面仲有菜可以淥埋🤣

2️⃣餃子拼盤 $32
一人一隻都啱晒👍🏻
4️⃣蕃茄油醋小雲耳 $48
5️⃣四喜拼盤 $128
作為小食嚟講真係超級推介,因為咩都有得食👅
6️⃣晚市麻辣雞煲全份 $268