Hiring
$16,000-$20,000
Monthly (Negotiable)
$17,500-$29,000
Monthly
$15,500-$21,500
Monthly
See All 6 Jobs
2023-03-14 434 views
一直想嚟呢間好有氣氛又有文青氣質嘅牧羊少年與他的浮萍🤩講到文青,我同堂妹都like, 所以今次一齊嚟感受一下文青嘅空氣同味道😂✨明太子康提芝士蟹肉墨西哥夾餅 - 個配搭好新穎,而且估唔到地幾夾,明太子帶d辛口,但好過癮,裡面有滿滿嘅蟹肉同牛油果蓉,層次同味道都幾豐富🤤✨澳洲西蘭花苗 - 第一次食西蘭花苗,感覺幾特別,外形似菜心,但食落係西蘭花味,沾埋個龍萵荷蘭汁,唔會太dry, 同幾惹味~✨純素松露醬薯條 - 個薯條整得幾出色,食到後期攤凍咗食都仲係好脆身,同埋松露醬幾濃郁👍✨蒜香法國雞翼配是拉差蛋黃醬 - 擺碟有誠意!外皮炸得好炸,蒜香味都出,肉汁鎖住喺雞翼裡面,整得唔錯😋✨海膽黑魚子醬蟹肉貓耳朵粉 - 大大舊海膽好吸睛,成個粉都充滿住海膽香味,貓耳朵粉整得夠彈牙😻✨奶油栗子蓉朱古力戚風蛋糕 - 輪到甜品登場,樣貌幾靚,蛋糕算鬆軟,面頭栗子蓉幾入口,share食就good good😸✨蘋果 | 甘筍 | 香橙 - 飲到真材實料,夠晒清甜同解膩,又有滿滿vitamin C

澳洲西蘭花苗

純素松露醬薯條