2021-11-30 30 views
今日去咗旺角搵嘢食,想食西餐就去咗呢一間環境感覺幾舒服嘅。上到去呢間係樓上西餐廳,環境果然好唔錯,好適合朋友閨蜜聊天,因為坐得好舒服。一入門就有welcome drink,係一杯茶~叫嘢食就叫咗個二人餐,湯叫咗南瓜湯同加咗蘑菇湯,個人鍾意南瓜湯多啲,因為比較清甜,前菜叫咗麻醬蟹柳沙律同埋醉雞翼兩隻,都係凍食嚟嘅,味道都好啱我哋心水,仲有兩條蒜蓉包添!主菜叫咗慢煮無骨燒春雞配肉醬意粉,因為係慢煮嘅關係,所以肉質非常之鮮嫩,雞皮亦都有足夠嘅香料令到佢變得好香口😋個餐仲有跟埋嘢飲嘅,另外我哋仲叫咗個小食係豬肋骨,嗰醬好好味,肉都係慢煮出嚟嘅,所以同樣都係好柔軟入味。嘢飲叫咗國寶茶同埋抹茶摩卡,還可以啦~
今日去咗旺角搵嘢食,想食西餐就去咗呢一間環境感覺幾舒服嘅。

一入門就有welcome drink,係一杯茶~

• 南瓜湯