2021-04-02
一黎到已經凖備好二人份的海鮮同燉湯比我地,個湯一入口好鮮甜,入面好多肉同蟲草花,睇返先知原來係無味精的老火湯,值得一讚!跟住staff就開始幫我地蒸海鮮,由鮑魚到帶子加梘再加蝦等等,兩個人食非常豐富最中意係大刀貝,因為真係好大粒同好鮮甜,其他海鮮overall 都好新鮮同大隻,最緊要係全程staff都會幫我地夾同計時間,懶人一定好中意,仲有staff會幫我地挑埋肉,細心位加分。食完海鮮就有八寶飯,入面有排骨牛肉臘腸南瓜芋頭等等,好足料。最後會有啲中式糕點,我覺得紅棗糕、流沙包同馬拉糕最好食,overall 點心味道都唔錯唔會太甜, 而且個樣都好精緻,見到Menu仲有其他火鍋套餐有機會一定要再嚟試吓~