好味指數:👅.5抵食指數:⭐️回頭率指數:不會回頭🫠見芽莊越式料理喺將軍澳開左咁耐,咁岩果日lunch想食啲越南野就去左食,等位等左十分鐘左右,但食完有啲失望🤕 唔太明點解啲人排去食🤕生牛肉湯粉 $78 👎🏻👍🏻牛肉冇全熟,做到生牛肉河最低要求👎🏻牛肉冇牛味,好嚡,好老😐 河粉,湯底不過不失招牌會安雞飯 $95 👎🏻👎🏻👎🏻呢個雞飯先係最失望,95蚊唔算平,以為會有咩驚喜,點知連正常水準都冇🫠👎🏻👎🏻啲飯冇黃薑、油香味‼️‼️啲飯好濕好黏口,口感極差,好似食緊放左好耐喺濕氣好重地方,然後吸晒啲濕氣嘅飯咁😐雞幾嫩,但只係得辣味,有啲似…麻辣手撕雞飯🙂呢間芽莊越式料理我免得過都唔再去食,價格唔低,但食物質素同價錢唔成正比,連正常水準都唔到收我呢個價錢🫠 成百蚊個飯,但啲飯嘅口感我真係接受唔到🫠希望呢間店睇到我呢篇野,改善下啲飯先🫱🏻‍🫲🏼
好味指數:👅.5
抵食指數:⭐️
回頭率指數:不會回頭🫠

生牛肉湯粉 $78 👎🏻
👍🏻牛肉冇全熟,做到生牛肉河最低要求
👎🏻牛肉冇牛味,好嚡,好老
😐 河粉,湯底不過不失

生牛肉湯粉

招牌會安雞飯 $95 👎🏻👎🏻👎🏻

👎🏻👎🏻啲飯冇黃薑、油香味
😐雞幾嫩,但只係得辣味,有啲似…麻辣手撕雞飯🙂

招牌會安雞飯

希望呢間店睇到我呢篇野,改善下啲飯先🫱🏻‍🫲🏼