2012-08-21 35 views
知道佢存在好耐, 雜誌影過、電視訪問過, 直到今日先黎朝拜佢一早黎, 仲係平日添, 你都估到喇,唔駛等位仲自己揀位添! 呢間得兩個卡位, 畀人坐左,咁揀第二度坐.我地黎到都九點幾十點, 7成滿.有個阿姐, d態度麻麻地, 又唔係差, 感覺麻麻咁, 叫佢畀杯水, 唔願畀咁! 叫佢擰轉風扇, 好唔like咁, 佢只掛住同水吧傾偈.好喇,講野食喇,我叫左佢陣店之寶, 雞批浮台combo, 有banana pancake, 我order時, 嗰位姐姐即刻問水吧,'整唔整到呀?' 我心諗, 你餐牌寫 '全日供應', 我早上叫都應該有架喇! 跟住果位姐姐返過黎話有,不過要等耐d, 呢日唔趕時間, 即管等, 都等左廿幾分鐘,唔緊要, 望吓媽咪份全日常餐.我地都叫熱駌央走, 飲品真係麻麻地喇,好一般囉!環境一般, 主要係坐得唔舒服, 木chair, 冇得 lie back, 張枱都唔係咁乾淨, glass底放左好多餐牌, 望望吓, 望到,,,,,,,,好好ants

我地黎到都九點幾十點, 7成滿.

我地都叫熱駌央走, 飲品真係麻麻地喇,好一般囉!

加埋葱香啲, 唔like葱的話, 記得叫佢葱呀!
熱駌央, ok喇!
ok喇, pancake同m記差唔多
2012-08-15
$45 (Breakfast)
加埋葱香啲, 唔like葱的話, 記得叫佢葱呀!
熱駌央, ok喇!
ok喇, pancake同m記差唔多
  • 雞批浮台combo