2015-01-05 5824 views
荃灣開了喜來稀肉,要親身去試下先!一行5人,一時失策冇訂位,唯有等一陣!有好多櫈比人坐底等,唔使企!等左20min 有位啦!入到去,很闊落,冇迫住坐嘅感覺!店員好親切!我吔叫左必食嘅護心肉!果然必食,肉汁足够,燒完都冇乾爭爭!喜來烤肉,唔好以為卷起左好小份量,原來份量十足,味道濃郁!肉眼,厚厚的肉眼,D肉再配埋喜來稀特制嘅酱料(有3格)掂呀我大愛雪花牛,雪花纹理清晰可見200$一碟,真喺抵食!我哋仲叫左青囗湯,D湯好有味,青囗的鲜味溶入左D湯度!D湯我哋飲唒...水泠麵!D雪好似雪花咁,一片蕃茄,一隻熟蛋,看似简单,一食便知一D都唔簡单,酸酸地夠唒醒胃!其他如年糕,大醬湯,豬皮.....好多末試勻!下次一定再去食,好開心tsuen wan 有間咁正宗好味嘅韓燒!
荃灣開了喜來稀肉,要親身去試下先!
我吔叫左必食嘅護心肉!果然必食,肉汁足够,燒完都冇乾爭爭!
喜來烤肉,唔好以為卷起左好小份量,原來份量十足,味道濃郁!
肉眼,厚厚的肉眼,D肉再配埋喜來稀特制嘅酱料(有3格)掂呀
我大愛雪花牛,雪花纹理清晰可見200$一碟,真喺抵食!
其他如年糕,大醬湯,豬皮.....好多末試勻!
2015-01-04
Waiting Time
25 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner