2018-02-06 131 views
剛開業的王家沙"花樣年華" 不知道是改了新名字還是同一集團高級小小既上海店!坐位寬敞, 不會有壓逼感, 感覺比從前的王家沙高檔不小~回鍋肉 ~相片看得好像好油膩, 但食落又OK, 味道仲岩岩好配個白飯簡直係完美組合 !小籠包 ~  最緊要係皮簿餡靚, 之前食過既王家沙就真係麻麻的, 但今之呢個王家沙"花樣年華" 很出色.....好好味, 真係做到皮簿餡靚, D湯好好味, 肉質幼鮮甜 (推介) !!!嫩雞煨麵~~ 這個湯麵平時係別的地方都很喜歡點的,  今次餐牌也有, 點它試試有沒有驚喜........登登登登, 結果沒有, 雖然味都OK, 但比起前兩味菜的確比下去, 變得平凡一碗濃湯麵..............整體~~環境舒適, 服務很好, 員工有禮貌, 上菜很快!全單$200多, 價錢總算合理!
坐位寬敞, 不會有壓逼感, 感覺比從前的王家沙高檔不小~

小籠包

整體~~