以前喺馬鞍山住時每隔1到2個禮拜必定去食喺沙田區內真係無邊間有依個水準👍🏻今次係老公想食燒鵝,姊妹同姐夫想食酸菜魚就揀左大壹燒鵝😚叫左唔係好多都係4樣嘢1️⃣例牌燒鵝鵝皮烤後啱出爐嘅燒鵝味極香,形成燒到金黃酥脆的表面保持了肉質的鮮嫩。再加上酸梅醬唔係食肉獸嘅我一食都食左4舊。2️⃣豆豉鯪魚油麥菜鯪魚鮮美同油麥菜的清新,每啖都充滿驚喜。無論是作為主菜還是配菜,豆豉鯪魚油麥菜都能令人愛不釋手所謂食唔停。3️⃣酸菜魚雖然天氣好似涼咗,但我地一向怕熱。都要食酸酸辣辣嘅菜令我地有胃口。今次其酸辣鮮香嘅酸菜魚,主要魚和酸菜酸菜的脆嫩和魚肉的鮮嫩形成鮮明對比口感豐富。4️⃣椒鹽鮮魷椒鹽的咸香與魷魚本身的鮮味,配合得好好炸得乾身酥脆,配啤酒一流🍻整體評價⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
以前喺馬鞍山住時每隔1到2個禮拜必定去食
喺沙田區內真係無邊間有依個水準👍🏻

今次係老公想食燒鵝,姊妹同姐夫想食酸菜魚就揀左大壹燒鵝😚
叫左唔係好多都係4樣嘢
1️⃣例牌燒鵝
2️⃣豆豉鯪魚油麥菜
3️⃣酸菜魚
4️⃣椒鹽鮮魷
椒鹽的咸香與魷魚本身的鮮味,配合得好好
炸得乾身酥脆,配啤酒一流🍻

整體評價
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️