2022-07-06 505 views
之前幫襯過IFC分店. 已覺得個VIEW好正. 今次來海港城分店係因為可以用Coupon滿$100減$50.一如以往, 叫左牛油果漢堡, 今次食豪D改左要雙層漢堡.另點左芝士薯條同荔枝Lemonade. 香港限定奶茶milk shake.Avocado Bacon Burger Double:正宗漢堡包來講呢個價錢真係算好合理. 自己去買一塊漢堡都要$4-50啦,漢堡非常Juicy, 一咬落口咬咬肉汁爆出嚟.煙肉炸得非常趣口. 只是牛油果比較細.上兩次叫普通size時,牛油果肉大舊好多.個人覺得不需叫Double便加會食到兩種配料嘅味道(食肉獸除外)Cheese Fries雖然份量不算多. 但真係炸得剛剛好. 不過太軟或太硬.加上芝士醬,味道好夾好好味.就算普通食量嘅人都可以好輕鬆KO哂住盒.如果唔夠芝士,可以加$10額外買多一份芝士.Blackberry Lychee Lemonade 一入口好酸.之後越飲越清新.但唔係好飲到荔枝味.比起Milk shake更加夾口味重嘅漢堡包.Hong Kong Exclusive - Milk Tea Shake口感濃郁. 奶茶味幾特別.座位寬敞
之前幫襯過IFC分店. 已覺得個VIEW好正.

一如以往, 叫左牛油果漢堡, 今次食豪D改左要雙層漢堡.

Avocado Bacon Burger Double:

漢堡非常Juicy, 一咬落口咬咬肉汁爆出嚟.

煙肉炸得非常趣口. 只是牛油果比較細.

上兩次叫普通size時,牛油果肉大舊好多.

Cheese Fries

雖然份量不算多. 但真係炸得剛剛好. 不過太軟或太硬.

加上芝士醬,味道好夾好好味.

就算普通食量嘅人都可以好輕鬆KO哂住盒.

如果唔夠芝士,可以加$10額外買多一份芝士.

Blackberry Lychee Lemonade

一入口好酸.之後越飲越清新.

但唔係好飲到荔枝味.
比起Milk shake更加夾口味重嘅漢堡包.

口感濃郁. 奶茶味幾特別.

座位寬敞,仲可以望住海景慢慢嘆.
Other Info. : 用埋海港城Coupon仲更加抵食.
2022-07-04
$75 (Dinner)
Dining Offer
Voucher