2023-01-23
大年初二黎到新都會,又襯Beans二點先開,就黎左食頭一輪,唔洗點等嘛對上一次食Beans已經係荃灣店嘅時候,對Beans嘅印象都係食物唔錯,希望今次葵芳新店無令人失望啦首先係豪華英式早餐,坦白講我覺得價錢都幾貴($138+$28加配黑松露薯條),而且佢嘅食材又無乜話特別矜貴,質素就正正常常啦,佢個窩夫查cream再加煙三文魚都幾好好食之於薯條就正正常常啦第二樣野食蟹肉牛油果他他呢個我反而幾推介,蟹肉幾鮮甜,加埋牛油果同沙律菜,配搭烘熱左嘅包一齊食,幾清新,好食野飲方面我就叫左凍榛子拿鐵,偏甜同埋估唔到有cream係上面,咖啡味都幾香,建議大方如果想叫可以叫少甜最後,值得一提嘅係,有位員工都好詳盡咁解釋點解個蟹肉他他遲左上黎,其他員工上菜時都有講新年快樂,優質服務態度值得一讚