2021-06-12 40 views
聽朋友講話依間叫胡爐嘅餐廳打邊爐好高質最近上網睇,見餐廳出咗一個半放題形式嘅火鍋套餐,價錢超級抵,於是一於過嚟試吓,又真係幾抵食喎👍🏻😚首先地理位置好方便,喺尖沙咀地鐵站一出行一陣就到,而且裝修都唔錯,座位幾闊落😉加上依度出咗半放題之後,嘢食抵食超多!半放題認識有三部份:第一係揀咗煲底先,有三款揀,雞煲、豬手煲,或者鴨煲,因為我好鍾意食雞煲,所以第一時間揀咗惹味雞煲真係好好食,好入味,食得出加咗大阪醬等等嘅醬料,而且雞肉好滑,加上份量超多食到差唔多,點完就會幫我哋加水,然後就開始打邊爐啦,材料超級豐富,有時令海鮮盤、黃牛拼盤,同埋手工丸拼盤😛每一樣份量都超多,我最推介嘅喺依度嘅海鮮,尤其是係帶子、海蝦、蜆,每一樣都好大粒,仲要好鮮甜👅推介各位一定要嚟食💕
聽朋友講話依間叫胡爐嘅餐廳打邊爐好高質

加上依度出咗半放題之後,嘢食抵食超多!

推介各位一定要嚟食💕