2021-01-15 244 views
懶煮飯就梗係要買外賣啦,咁係 open rice 碌碌吓揾到呢間,咁就懶醒早啲落定單,坐定粒六去到一攞就走啦 🤣🤣🤣世事太老定就會有意外,我早到咗約半個鐘,餐廳拉半閘,我喺門口裝咗陣,入面有人但無理我,跟住有人入去,我就跟住入,然後同佢講我喺 open rice 訂咗餐,剛入去那男士就入廚房問有無睇單,我聽到即時沉咗一沉,唔通無接到單?跟住個男人出嚟話我訂嘅未夠鐘,然後我就要等半個鐘先有得攞 😞😞講返食物質素,西班牙海鮮飯海鮮唔新鮮,蝦係霉嘅,蜆有沙,飯嘅味道係好味,份量話是 2 人但好少,好彩有叫多份雞翼,但雞翼唔入味,肉都偏鞋,但份量都比想像中小,加埋係 3 隻雞全翼!睇到呢度都會知道我應該無下次了吧 😅😅

睇到呢度都會知道我應該無下次了吧 😅😅

西班牙海鮮飯