。O小姐。招牌豬扒麵。日常。因為要去深水埗買嘢,同行介紹要去呢度食早餐 - 漢發麵家聽講好出名🤓聽返同行講,呢一間之前係另一條巷一間舊舖度嘅,裝修就冇咁靚,而家喺呢一條行嗰度嘅舖頭已經係改良版,所以坐得舒服啲,門面靚啲,內在裝修到靚啲,咁食客嚟到坐得食得都舒服啲。由於我地時間尚早,所以都唔係太多人,但因為我唔食內臟,所以我就冇叫到佢嘅豬潤面,反而我叫咗佢另外一個招牌炸豬扒拼五香肉丁公仔麵!上枱嘅時候得五香肉丁,仲以為佢呃我啲豬扒係個面底,原來係分開上!唔係講笑,佢個豬扒好厚,好大塊!個皮炸得幾脆,啖啖肉👍🏻👍🏻 五香肉丁都有好多舊,仲要舊舊都有咬口,有肉食😆食完之後,呢一間係暫時食過咁多間炸豬扒公仔麵嚟講,佢算係數一數二。可以再嚟。🙆🏻‍♀️ 下次要食西多士紅豆冰。另外好值得一讚嘅就係,佢枱面上有日本麻油!!加埋幾滴麻油落個麵度,味道即刻升華咗!👍🏻👍🏻再配埋一杯凍鴛鴦,滿足😏不過如果以平民嘅價錢嚟講,佢就貴咗少少,因為都要成六十幾一碗,隔幾條街嘅雲吞麵應該都係廿零三拾🙈🙈🙈所以都係因人而異,平有平食貴有貴食,有多少少錢嘅時候就食一兩餐貴啲,冇嘅時候,就食平少少或者返屋企煮,各有風味🙂
。O小姐。招牌豬扒麵。日常。

因為要去深水埗買嘢,同行介紹要去呢度食早餐 - 漢發麵家

聽講好出名🤓

炸豬扒拼五香肉丁公仔麵

再配埋一杯凍鴛鴦,滿足😏

$80 (Breakfast)
炸豬扒拼五香肉丁公仔麵