見呢間火鍋店新開張諗住食吓,入到餐廳職員同我地講會嚟定啲牛肉比我地先,其他野食qr code落單就可以,當我地18:18 scan qr code落單叫第一轉嘢食既時候,初初等左20分鐘野食都係未嚟初時覺得餐廳多人可能等多陣就嚟,點知等左30分鐘都未嚟開始覺得唔對路,同左職員講野食等左好耐都未嚟叫佢幫手跟跟張單,職員懶懶行幫左我跟單,但等多陣差唔多40分鐘左右都仲係未嚟,我開始燥燥地點解可以等咁耐都仲未嚟啲野食,之後等左差唔多45分鐘一啲嘢都未嚟,已經搵左經理跟進同佢講,原來係要同經理講先至有用!同普通職員講係無用架!服務態度真係差🙂 我俾錢食120分鐘火鍋放題,同我嘥左45分鐘時間完全唔知間餐廳係點安排,一定要改善下囉,如果其他食客都有同樣情況發生就唔好啦,真係貼錢買難受,唔會再有下次!
2024-03-16
Type of Meal