2012-02-24 482 views
四個大忙人終於約到時間食餐飯,千挑萬選揀左四季酒店既Blue Bar。一入到去,我已經俾佢一排藍色的LC餐具吸引住座定咗,侍應即刻遞上一份drink list 俾我地。佢地食物雖然唔算太多款式,但正所謂貴精不貴多。我第一件事就係食佢地的餐飽,好多款式。真係想款款都食,但點食其他野呀!結果每樣都係試少少,但真係好好味。最開心係佢地今日有南瓜湯,好甜好滑。另外Pama Ham 我都食左好多,配埋哈蜜瓜,正呀!齋食呢樣我都覺得抵番哂。佢地啲芝士都好正,可惜無我平時配食的加拿餅或者克加架。但芝士中間的baby無花果補番數,好甜。我之前都未見過呀!仲有佢兩款漢堡都好有水準。佢地熱菜夠唔特出,所以我無試好多。我一向都係甜品怪,可惜佢地真係唔多款。最推介係佢地個香梨撻,好細心仲配埋雲呢嗱汁,正!另外佢地仲有成五款Macaroon任揀。佢個咖啡慕司都好正反而個Cake Pop就真係麻麻地最後歎埋佢地既Latte,味道香濃,不會淨係得奶味。就這樣享受我一個悠閒的週未
一入到去,我已經俾佢一排藍色的LC餐具吸引住
座定咗,侍應即刻遞上一份drink list 俾我地。
佢地食物雖然唔算太多款式,但正所謂貴精不貴多。
佢地熱菜夠唔特出,所以我無試好多。
另外佢地仲有成五款Macaroon任揀。
佢個咖啡慕司都好正
反而個Cake Pop就真係麻麻地
最後歎埋佢地既Latte,味道香濃,不會淨係得奶味。
就這樣享受我一個悠閒的週未
2012-02-19