2023-07-21
荃灣蘇媽由1️⃣間變2️⃣間再變返1️⃣間🤹🏻♀️曾經係我愛店但而家太多馬拉嘢選擇 好耐無食😟小知識🚨蘇媽蘇媽嘅馬拉文解乜都有 轉咗menu多咗嘢食 但質素下降⬇️🍽️食物方面:砂煲老鼠粉🐭雞蛋魚乾肉碎銀針粉 要趁熱攪勻好快黐底 少數唔辣嘅主食每次都嗌 平時鹹啲但今次整體冇乜味😔高佬麵配豬軟骨🐷甜甜樣似公仔麵但爽口 醬另上怕辣🉑唔落 豬軟骨好嚡攝晒牙罅👎🏻檳城香炸滷肉卷🫔辣醬爆辣唔好揩到🌶️炸得好脆 有芋泥幾特別椰香咖央多士🍞滿滿嘅醬 麵包唔會乾硬 一如以往嘅好味🔝海南鴛鴦燒麵包🥪好大塊牛油😈斑斕醬好甜 都係唔乾硬桔仔話梅水 酸到喉嚨唔舒服😵檸檬薏米水 熱嘅好飲啲但啲薏米都酸🍋📷打卡方面:好鍾意影拮蛋黃🍳可以慢慢影 去得太多次都無影環境 QR Code落單但都有menu揭下睇圖🔈環境方面:明明大把位都唔想俾人未齊人就入🤷🏻♀️去親都好大冷氣要飲熱嘢同唔坐得耐 比較逼 啲staff成日好忙咁💨💬其他資訊:蘇媽.蘇媽馬來西亞茶餐室 📍荃灣大壩街71號地舖💰$412
曾經係我愛店但而家太多馬拉嘢選擇 好耐無食😟
小知識🚨蘇媽蘇媽嘅馬拉文解乜都有