2014-03-04
自從食pizza嘅食店越開越多,都好耐無去食Pizza Hut食pizza 。記得中學食pizza只係得pizza hit可以選擇。我要食厚pizza第一時間就係諗到pizza hut。Pizza Hut 定時都會岀d新囗味pizza。咁見佢有新野緊係要試下嘅。1.芝士七重奏 2.蜜桃帆立貝 3.菠蘿煙燻豬肉我地叫左信用咭餐,意大利菜湯(羅宋湯)、忌廉磨菇雞湯。意大利沙律,香蒜芝士白汁蜆肉焗薯蓉,雞肉闊條麵,飲品(奶茶,檸茶,汽水)套餐可以以半價優惠叫某d小食,我地就叫左再加點左個。紅湯同白湯,我地一致覺得白湯係好味d。羅宋湯味道唔夠濃,好水希希下,相比之下忌廉係好d。意大利沙律配特色芝士包條(油醋汁),d沙律菜都算新鮮。薯容味道好淡,機本上係無味,就係靠面嗰d煙肉同芝士先叫有dd味但好似唔覺有蜆肉。跟餐焗揀如果唔係應該無人會考慮。反而薯條擺低左都未夠5分鐘已經無哂,D芝士醬都好夠多。卡邦尼雞肉蘑菇寬條麵同薯蓉一樣無咩味,而且d料好似唔係新鮮。因為d食物無咩只好用焗雜菜d葡汁離送住食。壓續嘅係好食嘅,我地無叫到芝心/芝脆批,批邊係巴馬巨芝士脆脆批邊,食落去脆卜卜唔會靜係得麵包,Pizz
都好耐無去食Pizza Hut食pizza 。
記得中學食pizza只係得pizza hit可以選擇。
我要食厚pizza第一時間就係諗到pizza hut。
Pizza Hut 定時都會岀d新囗味pizza。
咁見佢有新野緊係要試下嘅。
1.芝士七重奏 2.蜜桃帆立貝 3.菠蘿煙燻豬肉
我地叫左信用咭餐,
意大利菜湯(羅宋湯)、忌廉磨菇雞湯。
意大利沙律,
香蒜芝士白汁蜆肉焗薯蓉,
雞肉闊條麵,
飲品(奶茶,檸茶,汽水)
套餐可以以半價優惠叫某d小食,
我地就叫左再加點左個。 紅湯同白湯,我地一致覺得白湯係好味d。
羅宋湯味道唔夠濃,好水希希下,
相比之下忌廉係好d。
意大利沙律配特色芝士包條(油醋汁),d沙律菜都算新鮮。
跟餐焗揀如果唔係應該無人會考慮。 反而薯條擺低左都未夠5分鐘已經無哂,
D芝士醬都好夠多。 卡邦尼雞肉蘑菇寬條麵同薯蓉一樣無咩味,
而且d料好似唔係新鮮。
因為d食物無咩只好用焗雜菜d葡汁離送住食。 壓續嘅係好食嘅,
我地無叫到芝心/芝脆批,批邊係巴馬巨芝士脆脆批邊,
食落去脆卜卜唔會靜係得麵包, Pizza d料配答都幾夾,
帆立貝、蜜桃、水牛芝士,蕃茄。
係就係今次嘅新味都值得去試下,
但係銅鑼灣呢間pizza hut幾污糟同服務幾唔好下。