2024-06-04 78 views
細個個時次次同frd食完飯都要去搵個地方食甜品,難捨難離咁,唔捨得走。琴晚咁啱經過決定要回味下呢d回憶不過人大左食的野就唔同左,原來餐廳都推多左新款,年紀大左去都搵到好多啱食。呢個賣相相當吸引,就吸引左我要叫一個芒果龍珠脆脆酸奶($64)人大左唔中意食咁甜甜,酸酸甜甜就啱哂我了,呢個酸奶杯實物仲大杯過幅圖畫,D芒果大大粒,酸奶入面仲好多脆脆同龍珠,酸奶酸酸甜甜好開胃,就算食飽飯去食都唔會食唔落,開初食個陣我好擔心唔夠脆脆同龍珠,但發現我過慮了,脆脆同龍珠的份量啱啱好,可以令我每一啖都食到之餘,食到最後一啖都有,好滿足呢!另外朋友叫左個朱古力心太軟($70),呢個要等耐d,就真係要等15-20分鐘出爐,但一上枱就聞到朱古力味香噴噴,一切開超級流心,朱古力漿溶哂出來,配埋花生碎同曲奇雪糕食,中和個甜味,又冰火交融,正!

琴晚咁啱經過決定要回味下呢d回憶

• 芒果龍珠脆脆酸奶