2023-10-10
我又嚟小鍋霸打邊爐啦😆因為無限時任飲任食真係好正😍今日嚟咗銅鑼灣食🥳湯底我哋叫咗麻辣蕃茄雞肉涮涮鍋🍲配料有蕃茄🍅豆腐卜,粟米🌽洋蔥🧅木耳等,非常足料,湯底又麻又辣仲有蕃茄嘅酸味🍅非常有層次😋我哋今次叫408元嘅美國Prime Grade 牛頸脊套餐😍啲牛頸脊油脂分布好平均,仲好重牛味,非常好食😋仲有西班牙伊比利亞黑毛豬🐷都幾好食😋蝦好新鮮彈牙🦐蜆都幾大隻,重點係冇沙👍🏻響鈴都好脆口👍🏻自家製手工韭菜餃非常好食🥟啲丸類都好高質👍🏻我最愛嘅係爆漿濃芝牛丸🧀超濃芝士味,牛丸勁彈牙,嚟呢到必食😍另一個我最愛係有骨炸魚皮,非常鬆脆可口,好食到停唔到口😆油麥菜和金菇都好新鮮好味👍🏻叫咗幾次極上牛頸脊都非常靚😍非常好食👍🏻🍹水蜜桃紅茶勁濃勁好飲😋🍦食到最後每人有一份高質甜品😍為呢餐畫上完美句號🥳小鍋霸無限時任飲任食真係好堅😋最堅係冇人會吹您last order,冇人會吹您離開,職員仲超nice,落完單食物好快送到👍🏻食物質素非常之好,環境舒適😻真心推介大家嚟打邊爐👍🏻
仲有西班牙伊比利亞黑毛豬🐷都幾好食😋
蝦好新鮮彈牙🦐蜆都幾大隻,重點係冇沙👍🏻響鈴都好脆口👍🏻
另一個我最愛係有骨炸魚皮,非常鬆脆可口,好食到停唔到口😆
油麥菜和金菇都好新鮮好味👍🏻
叫咗幾次極上牛頸脊都非常靚😍非常好食👍🏻