2021-09-24
辛苦咗一日,一定要好好食返餐好嘅💪🏼所以放工約咗好同事去食好嘢😋喺網上有人推介呢間日本菜好正,啱哂呢排好想食日本菜嘅我😍張張相一見到都流口水🤤🥚明太子煎蛋卷 $78玉子燒中間夾咗明太子😋加埋蘿蔔蓉味道啱啱好!中和左明太子嘅濃香,而且明太子辣辣地好惹味👍🏻🐟特上刺身 $680本來我只食三文魚同吞拿魚,但由於同事好想勁食刺身,所以叫咗個刺身食拼盤。特上刺身擺盤精美,啱哂打咭,而且刺身全部都好新鮮好好味👍🏻🥗特製雜錦沙律 $88和風醬汁令到我地胃口大開😍除咗沙律菜之外,仲加咗紅黄椒、粟米芯、流心蛋同鱈魚乾,好欣賞個鱈魚乾,超好食👍🏻👍🏻👍🏻🐖豚軟骨蔥鹽汁燒 $68豚軟骨好入味,肉質有入口即溶嘅感覺,軟骨部份都好腍,食落充滿膠質🤗🦪海膽汁燒蠔 $118將炸過嘅蠔再淋上海膽汁👍🏻👍🏻聽到已經覺得好吸引!海膽醬汁非常濃厚,味道香濃鮮味,燒蠔外脆內嫩,好鮮好好味😋🍙明太子牛油燒飯團 $72燒過嘅飯團好香口,好似食緊煲仔飯嘅飯蕉咁(我最愛😍),鹹鮮香嘅明太子配埋個飯團味道好夾😋
🥚明太子煎蛋卷 $78
🐟特上 刺身 $680