2015-08-16
每次經過呢面都好多人, 本身係想食米線, 不過真係好多人排緊所以去左隔離店其實都唔少人, 仲要坐到出門口~不過見入面d食客都食得好快, 一個人都無咁難搵位既要知道佢地個流程呢, 咁就可以快d坐低食喇$30三個餸再加飲品, 冷熱同價先揀好想食咩麵, 除左平時d粗幼油麵之外仲有銀針粉, 好開心, 我最鐘意就係食銀針粉!咁當然就揀佢啦如果你想要菜既話都係呢個時侯講, 因為店員會同時將麵同菜煮埋, 再講埋要飲咩麵煮好之後, 另一店員就會問你想要咩餸~最後再加特製既醬汁同辣汁然後姐姐就會安排個位比你, 幫你拎你既食物揀左滷水雞翼, 蝦卷同冬菇~滷水雞翼有d煮得太過林, 肉質好散, 不過就好夠入味蝦卷似係自家製既, 因為入面有雜豆~蝦卷好彈牙, 難怪大部分人都會叫冬菇非常入味, 所以上一次試完之後入次都要再叫快靚正, 下次再黎試過其他餸先!
要知道佢地個流程呢, 咁就可以快d坐低食喇
$30三個餸再加飲品, 冷熱同價
然後姐姐就會安排個位比你, 幫你拎你既食物
揀左滷水雞翼, 蝦卷同冬菇~
滷水雞翼有d煮得太過林, 肉質好散, 不過就好夠入味
冬菇非常入味, 所以上一次試完之後入次都要再叫
快靚正, 下次再黎試過其他餸先!
Other Info. :
上次食過牛腩同腸仔, 牛腩一般, 唔夠香同林
腸仔似係日式黑椒腸, 不過得一條咋