2017-08-21
阿貓地攤真係好多年了,唔算特別鐘意貓貓,所以都係當年貪新鮮去果一兩次,而家同以前分別真係好大,環境裝修格局都好大分別,但同當年唔同而好左既係貓貓好多,都因細左而大家親近好多而點解隔咁多年而家又再黎呢?咪因為自已個寶貝囡囉~自己養唔到唯有黎親近貓貓食店!我都係睇到食評見有午餐晚餐食而唔係只有甜品食而黎既,睇樣真係好得咁、但食落真係唔太掂,個芝士豆腐焗飯無味既,岩清淡口味人食,但我估唔到好似鹽都無粒,芝士睇到但無味既,另一個鴨胸飯算好d,湯就罐頭湯咁,個旦沙律多士都ok既,不過野飲好難飲、太甜,成日周圍飲都無乜試過咁甜既野飲、因都唔平,個餐13x仲要加多20蚊,但估唔到係咁,所以較失望,其實正常都收貨架喇、但咁重手咁甜再加埋個飯完全無味但佢好大讚係好多貓貓,寶貝囡勁開心~而d貓貓都好nice,明顯一直被愛護如果阿囡仲想親近貓貓都會再黎既,不過可能㨂tea 既時間飲下野食下甜品算lo不過貓奴而唔介意食物質素真係要黎下
不過貓奴而唔介意食物質素真係要黎下