我又双叕黎呢間cafe啦🫣今次帶埋朋友過黎潮聖下🥳好鍾意佢地每個月都會轉下menu 搞到我成日都會黎試下新野😝🐽粒粒意大利煙腩肉卡邦尼意粉 $88上次食過已經覺得好出色✨今次極力推薦朋友試一試佢🙂‍↕️今次上面放左好多粒粒煙腩肉🤤記住一定一定要撈匀黎食😚每一條意粉都掛滿左蛋黃汁 好好食😋意粉好彈好有咬口🙊粒粒煙腩肉令到成個意粉更加昇華🤩仲係咁回味😝🐽鹹牛肉芝士蛋bagel配蕃薯條 $88今次仲試左新野🤤芝士咸牛肉bagel🥯配蕃薯條😍咸牛肉呢個配搭好新穎 整體黎講唔錯 但冇卡邦尼意粉咁出色🥹反而個蕃薯條好好食😋好甜好有蕃薯味 如果有多啲就好啦😝🐽開心果奶蓋椰青水好清新既野飲🥥解渴既椰青水配上近排好hit既開心果🥳staff建議分層飲 一啖奶蓋一啖椰青水😜唔會好甜幾好🤤🐽花生latte好有誠意既花生latte🥜上面係自家製花生厚奶蓋 勁厚🫣好濃郁 上面仲有開心果碎💕又係建議分層飲 好滿足🥳最近佢地又出返豬柳蛋pancake啦🥹睇黎又要再去食啦🫣

🐽粒粒意大利煙腩肉卡邦尼意粉 $88

🐽鹹牛肉芝士蛋bagel配蕃薯條 $88