2024-09-10 68 views
本人已回訪很多次的台灣餐廳!絕對自費!台灣至尊的雞翅真係好鮮嫩多汁,香腸咸香可口,兩者搭配得相當好!凍豆腐吸滿咗濃郁的湯汁,一咬落去,汁水四溢,真係好滿足😍 空心菜添咗清爽和脆嫩,令整體口感更加豐富。麵條滑順有嚼勁,跟其他食材配搭得非常好,咸淡剛好,香氣四溢💯每一口都感受到廚師的用心和技藝。而且,食材新鮮,分量又足,性價比超高!另外,芋泥蛋餅都好好食,係我喺香港食過的蛋餅中非常出色的一款,絕對值得推薦‼️不過,台灣至尊的雞翅和其他食物雖然好食,但店裡的位置比較逼仄,有時候就餐會覺得有點擠。如果你唔介意,真係值得一試!
本人已回訪很多次的台灣餐廳!絕對自費!

• 招牌燈籠滷味
  • 人氣爆漿蔥抓蛋餅