2024-09-30 0 views
回訪過10次嘅Cafe 竟然喺yogo mix元朗開咗‼️知唔知我有幾興奮 即刻weekend拉住男朋友同我去食 PAUSE IT 基本上食過大部份菜式 都未試過中伏🤭每次必飲Black Sesame Latte 超濃郁 有食芝麻糊嘅感覺🤣Burger w/ Fries burger嘅牛肉煎得超香 而且超重牛肉味 亦唔會過老 仍然可以保留肉汁!!! 連side dish嘅薯條調味都好好食 食過一次之後推薦俾所有朋友🤣Spaghetti Carbonara with Japanese Soft Boiled Egg夠creamy 忌廉愛好者必食✨我男朋友簡直迷上咗呢度嘅carbonara 仲問我幾時再過嚟食🤣Buffalo Chicken Wings $68份量超大 目測有成10舊雞翼 性價比極高大家feel唔feel到我有幾興奮 要用廣東話先表達到我嘅感受 保證無伏嘅一間Cafe 💗
回訪過10次嘅Cafe 竟然喺yogo mix元朗開咗‼️

基本上食過大部份菜式 都未試過中伏🤭