2012-07-31 47 views
都話咗口味係因人而異, 我唔係咩專家/星級博客, 舞文弄墨, 精益求精. 我只係一隻為食貓, D野好唔好食, 我唔否認絕對有主觀成份本身唔喜歡食粥. 但見到呢到咁好評, 同埋舊同事係FB擺相. 望落好似好正. 就搵機會來.老實講, 係有陣蟹味, 總乎清淡, 蟹膏唔算多. OK嘅, 但可能因為我唔係粥迷, 我真心唔覺得有幾正. 食完第一碗已經覺得, 總之唔駛仆過來啦.炸八爪魚丸. 炸得好靚, 不過個丸似係現成野, 唔係好食. 響鈴蝦膠. 再一次見識師傅炸功甚佳, 好脆, 不過蝦膠無味.食完成餐我口都淡埋. 我自己就唔會再來, 試過就算.口味係主觀, 所以一定要自己親口試架. 試完就知道啱唔啱自己. P.S. 第二朝叮番做早餐, 個粥咸了好多, 有味精FEEL 而同行的肥妹仔就當晚之後回家勁飲水

炸八爪魚丸. 炸得好靚, 不過個丸似係現成野, 唔係好食.

食完成餐我口都淡埋. 我自己就唔會再來, 試過就算.

Other Info. : 打包粥走, 個男侍應比咗個完全蓋唔埋的蓋, [b]仲死話個個都係咁架啦[/b], 我地堅持叫佢換, 佢先不情願地換了一個新的, 而呢個蓋絕對蓋得住個碗.
2012-07-30
$90 (Dinner)