2024-01-23
自從大圍開咗 多咗去嗰邊覓食🥰今次是一間主打英倫風海盜主題嘅餐廳⚓️支持吓先😂==============================𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌假日Brunch相信好多餐廳都係呢一個做法‼️呢度嘅brunch好特別 唔似得出邊淨係叫你揀main course 而係可以揀三到五款side dishes🤗啱晒我呢啲唔想獨孤一味 又想咩都試吓 份量又唔使太多嘅人🩵🍞丹麥多士🍢日式燒汁雞肉串燒🦀迷你蟹餅🥦酥炸椰菜仔🥬忌廉菠菜 想特別一讚椰菜仔 下邊有少少似出邊章魚小丸子嗰隻汁 估唔到酸酸地有幾好入口🥰呢個組合我好喜歡 樣樣都夾好有水準👍🏻🦞香煎波士頓龍蝦🥩芝士牛肉漢堡扒🦀蟹肉炒蛋 🍰New York Cheese Cake 簡直就係完美組合💯賣分加分 無論賣相同食材都好有心思💕
𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌