呢排睇得韓劇多📺自然就掛住韓國美食👅🇰🇷今次嚟到呢間位於圓方嘅韓國餐廳💁🏻‍♀️餐廳環境氣氛讓人置身於韓國🇰🇷主要用上木系色調🪵加上乾花裝飾🌸設有榻榻米區➕普通座位區😍部隊鍋拉麵🌶️🍜 $115用上韓式金屬鍋超地道💛湯底濃郁香辣🌶️配料超豐富🤤有年糕➕洋蔥➕火腿片➕香腸➕肉片➕ 半溶狀態既芝士🧀➕韓式拉麵🍜士多啤梨芝士蛋糕牛角包窩夫 🍓🧀🥐🧇 $102牛角包外脆內嫩💛芝士蛋糕唔會太濃加上酸酸甜甜新鮮嘅士多啤梨🍓另可按自己喜好加上士多啤梨果醬❣️同香軟嘅CREAM一起食用🤍開心果刨冰💚🍧 $108作為開心果迷嘅我對呢個刨冰係無法抗拒💚幼綿嘅刨冰🧊加上滿滿香濃開心果醬同堅果🌰內層仲有粒粒開心果芝士🧀好味到停唔到口😋焦糖蘋果奶🍎 🥛 $48係下雨天飲番杯甜甜暖暖嘅奶類飲品係好窩心💟柑光閃閃茶🍊🫖✨ $48用上蝴蝶杯子🦋好少女☺️酸酸甜甜柑味十足🧡解油膩一流👍🏻
呢排睇得韓劇多📺
自然就掛住韓國美食👅🇰🇷