2024-02-04 757 views
之前寫左一次, 但被抽走左, 可能我寫得唔好咁我簡單d 寫, 類似既事之前都有comment 講, 我既經歷: - 食物ok, 份量都ok, 但環境細- 上網訂座7位, 但有一位突然有急事黎唔到. 到餐廳時已經即刻講返, 等左15mins 入座, 但最後我都係照俾7位茶茗. 原來餐廳同平台有協定, 唔可以改, 改左佢地都要按訂座人數照俾錢平台. 明既, 作為顧客 最後有咩都係自己解決, 公平d 俾返佢. 餐廳最後建議可以打電話訂檯- 點左芥蘭煲,但賣晒, 最後改左生菜煲. 埋單時發現錯左價錢, 第一次問既時候侍應話2樣價錢一樣, 可能佢太忙記錯左. 咁我自己再睇睇餐牌先發現2者價錢唔一樣, 再提一提, 最後改返. 真係多謝餐廳結論, 說好香港故事, 推薦大家黎試下
之前寫左一次, 但被抽走左, 可能我寫得唔好

- 食物ok, 份量都ok, 但環境細

結論, 說好香港故事, 推薦大家黎試下

2024-01-28
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner