2024-03-15
鮮燒•酒屋地址:土瓜灣九龍城道10-16A號聯業大廈地下B號舖途經土瓜灣依個舊區,估唔到俾我發現到一間咁新淨,咁有情調同特別既居酒屋餐廳!雖然價錢略為貴咗少少,但食物既質素同味道的確有水準同高質!😍如果鍾意居酒屋既朋友都值得黎試一試!同朋友叫咗少少野食流心芝士年糕 $38濃郁既芝士,可以做到拉絲,非常唔簡單!鰻魚炒飯 $98鰻魚炒飯好入味,鰻魚大大條,鰻魚炒飯豐富多汁,香氣四溢,鰻魚肉質鮮嫩!!黑松露珍寶菇薄餅 $78黑松露味好芳香,薄餅做得好好食!二人份量,份量適中!豚肉韮菜卷 $64豚肉肥瘦相間,口感細軟,搭配韮菜的香氣,口味鮮美。而且卷起來的形狀好美觀,入口時咀嚼感十足厚切牛舌串 $116牛舌片厚實多汁,經過炭火燒烤後散發出誘人的香氣,口感鮮嫩彈牙😍😍白鱔串 $48白膳串係好好食,肉質係好滑嫩!一串有3舊白膳,不過想提提大家$48其實唔係一串,係一舊,所以正式一串其實係會收$144,有少少取巧!但係真心好食既!巨峰提子乳酸梳打 $28百香果梳打 $28
地址:土瓜灣九龍城道10-16A號聯業大廈地下B號舖
流心芝士年糕 $38
濃郁既芝士,可以做到拉絲,非常唔簡單!
鰻魚炒飯 $98
黑松露珍寶菇薄餅 $78
黑松露味好芳香,薄餅做得好好食!二人份量,份量適中!
豚肉韮菜卷 $64
厚切牛舌串 $116