話說要同朋友食生日飯,咁就俾佢揀要食啲咩啦,最後敲定左呢間西班牙菜😋一黎就叫左個純種黑毛豬火腿(Iberico Ham)先啦,因為大家都各自叫左一杯Sangria, 配呢個黎襯就啱啱好🥳(因為其他野食好似計啱時間咁,食完一樣先黎第二樣🤫)跟住再黎係個煎蛋餅配鱈魚(Tortilla with salt cod) 其實整體黎講好好食,左食到有鱈魚嘅位就咸左少少😂感覺上下次再黎要試配辣肉腸跟住就到西班牙海鮮飯(Seafood Paella)呢個真係好有驚喜🤤每一啖飯都食到個鮮味,不得了兩個胃唔係咁好嘅小寶寶表示,食咁多已經飽左,不過Dessert又係另一個胃,黎到西班牙餐廳唔食churros好似對唔住自己咁🙊個西班牙油炸鬼(Churros)加埋雪糕同朱古力,成個擺盤都好靚(擺盤靚真係會忍唔住影多幾張🙊)食落個質感好厚實,食左兩條已經棄械投降😂同埋對我講黎個朱古力醬太甜,加埋本身啲糖真係too much(利申本身唔太喜歡食甜野)整體黎講,野食同野飲都好正,不過最正係啲Staff😂so nice~~如果可以改善吓打極過黎book位都無人聽電話呢一點就完美野🥳

Seafood  Paella

Churros

食落個質感好厚實,食左兩條已經棄械投降😂

Type of Meal
Dinner