2024-12-01 84 views
雖然近排做番gym,但我都會安排一個月一日cheat day對自己好啲等自己開心吓💪經朋友介紹一間地道泰式餐廳,環境寬敞舒適,美食性價比高。鄰近大水坑站,位置相當便利。今日慢活食晚餐,剛剛好有人埋單我地可以直入。我地揀左菠蘿海鮮炒飯, 泰式炒通菜, 泰式椰子雞湯, 每人一共百令蚊,係抵bo!個菠蘿炒飯好高質,看似個菠蘿唔算好大,但飯同餸料舖到滿一滿,兩個人食好夠!!!!同埋個芯好夠熱,香氣撲鼻😋海鮮鮮甜肉質爽滑。泰式少通菜好有鑊氣好惹味。椰子雞湯清清地,微微辣好開胃,一口接一口不停飲😋😋呢間抵食又高質,下個月cheat day再幫襯👍

呢間抵食又高質,下個月cheat day再幫襯👍