2019-01-29 169 views
文記車仔麵,一條街有三間舖,基本上三間都長期有人龍,而且係三間分開拎飛,排邊間就自己諗啦,不過我通常會排晒三間🤣如果係1-2人,好快會有位,但如果係成班人而又堅持一齊坐就祝你好運!新店係bar 台,其實一齊坐都冇咩用,建議斷開幾個啦!點餐紙係循環再用,抵讚呀!餸嘅種類亦超多!建議食佢推介嘅餸!我最鍾意食玻璃魷魚,係入味的!蘿蔔亦清甜!湯底可額外配醬汁,有三款,不過加左醬汁會好重口味,建議你有良好腎臟先加醬汁!飲品方面,我次次都飲咸檸7,因為唔係咁多地方有咸檸!叫3-4餸+野飲,一個人$6x 埋單,車仔麵值唔值呢個價就自己衡量啦,不過真係好食嘅,行過又唔太多人咪排吓lor!
點餐紙係循環再用,抵讚呀!
飲品方面,我次次都飲咸檸7,因為唔係咁多地方有咸檸!