2015-02-18 1425 views
早幾日行行下旺角,又唔係咁肚餓,就求其揾間cafe坐下食下野,呢度感覺都唔錯,坐得幾舒服,同格黎枱又唔會好近搞到好逼咁。叫左個all day breakfast, 朱古力香蕉窩夫,兩杯野飲,薄荷梳打同香蕉朱古力,明明加埋我地都係得三枱人,但係啲野都係好耐先黎,all day breakfast啲炒蛋係幾滑,不過上到枱居然已經凍左大半,如果熱辣辣咁食相信會更好。煙肉略嫌煎得過左龍,全塊都係硬嘅,脆卜卜咁.....我就真係唔多接受到喇,火腿就正常好多,但兩者都偏向多油,同埋都係凍左大半.....窩夫就正正常常咁,外邊脆得剛好,又唔太甜。朱古力香蕉窩夫相對下就好好多,香蕉有火炙過,幾得意,朱古力雪糕都好正呀,有朱古力薄片喺入面,窩夫都烘得ok, 整體感覺都好match。野飲就爭少少喇,香蕉朱古力得朱古力味,得好微弱嘅香蕉味,而且朱古力感覺都粗糙啲,唔夠滑。薄荷梳打就ok,好fresh,唔會澀。
薄荷梳打就ok,好fresh,唔會澀。
all day breakfast
一般般
$172 (Dinner)