2017-04-06 117 views
九龍城食泰國嘢實在有太多選擇,今次想搵一間乾淨啲,坐得舒服少少嘅泰國菜,經過呢間餐廳,望落都幾乾淨,又咁啱唔使等位,決定一試。豬肉生菜包,小辣,份量都包到6,7舊。沙嗲串燒,叫咗豬同雞,味道咸咗啲。冬陰公有分大同小份量,三個人叫個細嘅就夠喇。味道重酸多過辣,有兩大隻蝦,幾好食👍🏼泰國菜必叫生蝦,算幾大隻,肉都好厚身👍🏼咖喱軟殼蟹脆包盅,呢個有驚喜,雖然軟殼蟹唔算好多肉,不過個脆包盅點埋咖哩好好食,可以ko晒成個包😂青檸烏頭,叫咗小辣,其實都唔係好食到辣味,反而青檸味就好香。店員都好細心,見我哋食得慢,個火熄左幾次都好快手主動幫我地噠返着👍🏼椰青沙冰幾特別,好清甜,夏天飲應該仲正👍🏼
豬肉生菜包,小辣,份量都包到6,7舊。
沙嗲串燒,叫咗豬同雞,味道咸咗啲。
泰國菜必叫生蝦,算幾大隻,肉都好厚身👍🏼
椰青沙冰幾特別,好清甜,夏天飲應該仲正👍🏼
$200 (Dinner)