2021-09-27 264 views
我地今次專登包房嚟慶祝生日,一入到去已經覺得好正感覺好舒服~嗌嗰陣以為係普通梅酒,原來係辣椒梅酒,吞落去先有少少辣幾特別~可以試吓!明太子汁蛋卷:自己加木魚同紫菜上去,蛋卷唔會過老吉列珍寶蠔:侍應叔叔講笑話如果讀得出啲字就請我地食呢碟,我地緊係即刻讀到啦可惜只係講笑不過呢碟炸蠔真係好食!炸得好脆,蠔又唔腥五味雞肉棒拼盤:五味係黑松露醬、柚子芥末醬、韓式辣醬、蛋黃味噌醬同明太子沙律醬,啱啱好一人一條,我唔記得自己食咗咩味,不過印象中都唔錯茄子:正正常常~雜錦天婦羅:炸得好食!唔油膩厚燒牛舌:易咬山芋鐵板燒:呢個有啲飽肚,味道正常鵪鶉蛋:蛋上面有𠝹幾行,等啲汁入到去好味紫蘇芥末豬五花腩:超好食!芥末味唔會好勁,五花腩燒得啱啱好,唔會過老,好味到我地再叫多一次!紫蘇梅醬雞肉:中間係大蔥,即刻好fresh咁芝士年糕:好味!!!個醬甜甜地,年糕好煙韌,芝士都仲係流心咁燒白鱔:我麻麻地白鱔,朋友話好食炸雞軟骨:炸得好脆除咗上面嗰啲,仲叫咗燒翠玉瓜、炸雞皮、炒雜菜同雞泡魚干味道都唔錯!串燒好似都要兩串起,我地幾個都食到好滿足包房有最低消費,大約係二千,我地都輕鬆過到到最後食埋生日蛋糕就超級大滿足,侍
我地今次專登包房嚟慶祝生日,一入到去已經覺得好正
感覺好舒服~

嗌嗰陣以為係普通梅酒,原來係辣椒梅酒,吞落去先有少少辣
幾特別~可以試吓!
辣椒梅酒

明太子汁蛋卷:自己加木魚同紫菜上去,蛋卷唔會過老

明太子汁蛋卷

可惜只係講笑
不過呢碟炸蠔真係好食!炸得好脆,蠔又唔腥

吉列珍寶蠔

五味雞肉棒拼盤

茄子:正正常常~
茄子

雜錦天婦羅:炸得好食!唔油膩

雜錦天婦羅

厚燒牛舌:易咬

厚燒牛舌

山芋鐵板燒:呢個有啲飽肚,味道正常
山芋鐵板燒

鵪鶉蛋:蛋上面有𠝹幾行,等啲汁入到去
好味

紫蘇芥末豬五花腩

紫蘇梅醬雞肉:中間係大蔥,即刻好fresh咁

紫蘇梅醬雞肉

芝士年糕

燒白鱔:我麻麻地白鱔,朋友話好食

炸雞軟骨:炸得好脆

除咗上面嗰啲,仲叫咗燒翠玉瓜、炸雞皮、炒雜菜同雞泡魚干
味道都唔錯!
串燒好似都要兩串起,我地幾個都食到好滿足
包房有最低消費,大約係二千,我地都輕鬆過到

到最後食埋生日蛋糕就超級大滿足,侍應由頭到尾嘅服務都非常好,氹到壽星女好開心

有機會一定再嚟
Celebration