2024-05-24
錦麗 網址: 地址: 上環干諾道中168-200號信德中心3樓322-323號舖電話: 呢度架越式牛肉河,無點來食等於無幫襯過,唔同口味湯河,有雞練,紮肉、牛小吃多滋味,是呢,我是偏心一定要加點$115 一人餐點了份,主食試了香芽咖喱牛腩飯,越南滴滴coffee,白灼時蔬。牛腩飯有埋筋位,有唔同口感。咖哩汁調得香,撈飯食很夾。一層煉奶,看著咖啡慢慢滴下來,很raw 。$86小食拼盤 ,有春卷,蔗蝦、雞翼同豬扒,每款有兩件,2個人來食點一個,就可以食到四樣小食了。推薦蔗蝦,蝦肉彈牙,雞翼也濃郁香噴噴。春卷是米紙,酥化無比。$48 馬拉盞怡保芽菜,馬拉盞甜中帶辣,可以話是星馬那邊的xo 醬。#life #foodie #dining #cuisine #instafood #traveller #restaurant #吃貨 #手機食先 #foodpic #foodig #美食 #dinner #香港必食 #香港旅行 #foodinstagram #delicious #yummy #foodgasm #foodporn #必食推介 #keto#lchf #生酮 #好去處 #igab
網址:
小吃多滋味,是呢,我是偏心一定要加點
牛腩飯有埋筋位,有唔同口感。咖哩汁調得香,撈飯食很夾。
一層煉奶,看著咖啡慢慢滴下來,很raw 。
#life #foodie #dining #cuisine #instafood #traveller #restaurant #吃貨 #手機食先 #foodpic #foodig #美食 #dinner #香港必食 #香港旅行 #foodinstagram #delicious #yummy #foodgasm #foodporn #必食推介 #keto#lchf #生酮 #好去處 #igable #假日好去處
=====================