2024-03-12 77 views
🤑價錢約$100-200🪑係d村屋地舖 感覺幾chill 係地鐵站行過去大概10分鐘倒weekend下晝接近3點倒到 都仲好full 😋 整體性價比好高 ard $100 ge set 食材好新鮮 仲包餐飲同沙律🥗/湯🐷燒美國豬肉眼配薯蓉炒雜菜 $128個豬燒得好香 仲好有厚度 👍🏻 薯蓉亦好creamy 唔係間間餐廳食到 唔會好似薯條gum熱氣 伴碟ge配菜好似西蘭花🥦翠玉瓜都新鮮🍝香煎北海道帶子配蝦醬意粉 $128 蝦醬sauce有驚喜 自家製調配,唔會太鹹帶子都有成四粒 都幾彈牙 仲有啲菇做配菜 好豐料🔹跟餐送沙律🥗/餐湯是日ge周打蜆湯 好高質 creamy得黎好香蜆肉味 沙律除咗有沙律菜,仲有少少雪梨粒🍐幾特別😋🔸跟餐飲品今次分別要咗茉莉花茶同桃味茶個茶清清地 balance 番西餐ge creamy 感覺

🤑價錢約$100-200

weekend下晝接近3點倒到 都仲好full

🐷燒美國豬肉眼配薯蓉炒雜菜 $128
🍝香煎北海道帶子配蝦醬意粉 $128
蝦醬sauce有驚喜 自家製調配,唔會太鹹
帶子都有成四粒 都幾彈牙 仲有啲菇做配菜 好豐料
🔹跟餐送沙律🥗/餐湯
是日ge周打蜆湯 好高質 creamy得黎好香蜆肉味
沙律除咗有沙律菜,仲有少少雪梨粒🍐幾特別😋
🔸跟餐飲品
今次分別要咗茉莉花茶同桃味茶