夜晚11點鬆見肚餓,同老公本來諗住打邊爐唔使煩,本身幫襯開同大厦8樓,見樓下個位派傳單架職員極力推介下就諗住試下...上到6樓個帶位姐姐講明話12點後冇冷氣,但有吹風機!而且會加冰入機令到出涼風,仲話安排我地坐係吹風機隔黎架枱...咁我地就話事但啦坐低左,坐低後先係問題架開始...職員埋黎落湯底,點知等左半個鐘野食都黎左一半都未見到個湯!直至另一職員放低野食架時候問我地要咩湯底先發現原來湯底未落單.....都算!最嬲係寫紙叫野食第一轉已經黎唔足,諗住再寫多次紙落單啦...仲衰過第一次!直頭一樣都唔送黎!!到我催佢單就係咁2俾幾碟牛我就算!本來以為係夜左可能蝦啊蜆啊鯇魚片呢d冇啦!?點知睇住隔黎枱叫第二第三次都仲有!呢餐人頭118仲要加一,真係發誓唔會再幫襯第二次!
2016-08-25
$118 (Last Night Supper)