2022-08-15 1094 views
貴餐廳搵員工真係有一手,二零二二年八月十五號夜晚七點40分落單,當時收銀係一位黃色短髮女士,問咗同我講等十分鐘到,已經預咗會遲,最後八點零二分先攞到。嗰外賣八點五十分左右已經整好咗,我見到啲嘢同我點嘅一樣,又見佢一直冇攞上前,八點五十三分走上去問818整好未,佢話未,依家先到815。最後八點零二分份外賣同我原封不動拎上前,依家係玩我定玩我?貴餐廳喺sogo開得舖就係比啲咁嘅服務態度顧客?我冇問都算啦我問咗都同我講未得?夜晚個個都趕住返屋企貴餐廳員工浪費咗我整整12分鐘。請問貴餐廳請嘅員工又有冇認真對待自己份工作呢?希望貴餐廳可以好好監督自己嘅員工,唔好亂請啲唔三唔四嘅人嚟,唔!該!😊
2022-08-15
Waiting Time
22 Minutes (TakeAway)
Type of Meal
Dinner