2021-02-03 276 views
今次係第二次食 排隊都咁混亂 後過我黎嘅人早過我有得入食物質素下降,食最貴個餐 肉 (硬到夾唔開)火鍋配料好多清空都冇廚房員工補充(可能真係好忙😂一名穿着白色廚房制服員工掛住玩電話)上次食藥膳雞湯 係真係有人蔘係湯入面 而今次就無 亦食唔到有藥材味 好似清湯窩(希望管理層注意下) 上次食嘅時候 冷泡茶有好多,今次去得5支左右問女服務員話先到先得🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️衞生方面令人覺得唔好嘅係座位地下痴笠笠嘅,軟雪糕機一陣異常味服務好有問題 上菜亂慢嘅 見有吉碟都唔主動收唯一服務比較差 各員工企喺度玩電話同交談希望貴公司跟進如果係第一次食會覺得幾好 但今次嘅體驗整體都比上次差好多 感覺就唔太好 都抵食
今次係第二次食 排隊都咁混亂 後過我黎嘅人早過我有得入

上次食嘅時候 冷泡茶有好多,今次去得5支左右

服務好有問題 上菜亂慢嘅 見有吉碟都唔主動收
唯一服務比較差 各員工企喺度玩電話同交談
希望貴公司跟進

2021-01-23
Waiting Time
80 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch