2022-12-28
既然稻香集團既客服覺得我公開出黎無所謂,咁不如大家聽下間野有幾垃圾,無服務,無質素,無衛生。我之前book枱既時候因為人數未定,所以無特別講明話要房,亦到諗住如果坐出面大枱都會有侍應照顧下,最後我地係9人叫左佢1席3688既套餐。問題1。d碗碗碟碟係勁污糟,問佢要幾隻杯飲自備既酒,d杯係起哂積,我屋企人係自己用滾水逐隻碗同杯洗乾淨。問題2。起菜速度勁快,成張圓枱都有3大盤餸,佢地都仲不停上菜,差不多上左一半,我叫侍應唔該出慢d, 佢地先識慢少少,搞到後面d餸都凍左。廚房係咪太得閒趕收工呢,上咁快,有無考慮個客人食唔食得切?問題3。睇圖,我屋企人夾到條爛菜,咁既菜心都可以擺上枱,廚房盲的嗎?最後係收走呢盤12人既菜,換碟例牌咕嚕肉。問題4。第一道餸食龍蝦伊麵,差不多食完,佢唔係搵人黎換碟囉,佢擺低2個紙兜,叫我d屋企人倒d蝦殼落去,仲要倒完等左好耐都無人收走,係個上菜女人見到無位上佢d出得咁急既餸,先識收走個兜殼。問題5。食到差不多完結,我媽唔係太舒服,我想快d打包最後個碟糯米飯,快d上蛋糕,我叫個侍應幫手包走,但佢地掉低幾個膠兜就走左去,我叫極都無人幫手做,個刻我媽已嘔緊了,我地大部份
問題1。
問題2。
廚房係咪太得閒趕收工呢,上咁快,有無考慮個客人食唔食得切?
問題3。
最後係收走呢盤12人既菜,換碟例牌咕嚕肉。
問題4。
問題5。
食到差不多完結,我媽唔係太舒服,我想快d打包最後個碟糯米飯,快d上蛋糕,我叫個侍應幫手包走,但佢地掉低幾個膠兜就走左去,我叫極都無人幫手做,個刻我媽已嘔緊了,我地大部份人都睇住老人家先,實在無心情做打包個工作,但竟然無人幫手,最後我大伯快快手自己包好,叫人快d上蛋糕。
問題6。
我問個侍應嘜而家稻香咁自助呀?飲茶食點心要自助我理解呀,連晚餐都要自助服務?
個侍應先講,有房會好少少,可能會有人照顧下。
我問佢包房幾錢,佢話3000得啦。
但我為酒席係3688,房又無,服務又無,個刻我真係著哂火。
問題1至4,我都可以忍佢,我哥都有少少不滿,都係笑笑叫佢地做好d。
去到問題5同6,我實在忍唔到了,我即刻著哂火叫個經理出黎,無房都算了,唔識搵個人企隔離照顧下個客人嗎?
最後嘈到佢減左500,多謝哂。
但我一家人難得齊人既聚餐,已經俾呢d垃圾酒樓搞到無哂心情。
稻香團團客戶服務部,你地d酒樓真係垃圾都不如,不如我俾返500蚊你,你同你全家人去享受下呢餐咁既食物,衛生同服務質素。