2023-10-01 231 views
晚上七點去依間餐廳食,一坐低就落order,有個男職員同我地點餐,落order途中已經不斷聽到個女職員話唔夠人,要啲客等陣,過左半個鐘,聽到有其他人話漏單,好多人都鼓譟, 我都心知不妙,立刻叫個經理幫我check單,個經理行到埋嚟,話再幫我落反單。個陣先知我地都漏單,個經理一句對唔住都冇講。原來唔此我地,最少有三枱都係漏左單,真係好過份。最後我哋走左,如果再落order,唔知會唔會等到九點先食得。間餐廳出菜又慢,職員做野又慢,又漏單,態度又差,個個都唔想做咁,我唔明點解依間餐廳仲可以生存。唔建議嚟食!!!唔好浪費時間!!!

唔建議嚟食!!!唔好浪費時間!!!
2023-10-01
Type of Meal