3人諗住食午餐,哩間未試過咪去試試囉。12點05分坐低。叫野食了,哩樣又話無,個樣又話無,個侍應話有個廚師無反工,所以部分泰式野無。算了,我點左泰式炸雞肶飯,飯係油飯。佢menu張圖d飯係放碟上,但上黎個飯係碗上,我諗住倒出黎,一拎,個碗好熱,睇埋d飯,顏色似隔夜整定,個一刻,我感覺係用微波爐翻熱。一食,果然,飯干,面頭飯熱,中間暖。唉,隻雞肶又係雪藏雞整。諗住隨便食左去算,我岩岩食完個飯,飲岩杯野。我朋友未開始飲。個侍應沖埋要我地埋單,同時收走曬所有野,我朋友杯野飲未開始飲都收左。仲要我地即時比錢。比左錢,佢未找錢,我已經企起身方便佢地執台,我企旁邊等找錢時,佢個垃圾侍應又走埋黎,要我出門口等找錢。哩間野永遠黑名單,永遠唔會去,出左門口睇下隻錶,12點38分左右。坐低33分鐘,仲衰過去茶餐廳。垃圾
2021-06-23
$88 (Lunch)