今日放工後同朋友相約Happy Hour,見到佐敦呢間酒吧餐廳做緊優惠,點一客豬手就會送2杯醉檸茶😍我好鍾意飲呢個㗎!好吸引,一於走入去試吓啦!餐廳環境好闊落,除咗一般既洒吧高枱凳外,重有我哋當日揀咗舒適嘅梳化位坐😬座位寬敞,枱同枱之間都唔會好密,呢度好特別,棄用電視,利用投影機在牆壁上播放卡通和動畫依家重做緊一個好扺既優惠🤩凡點德國鹹豬手一客,即送兩杯醉檸茶😍適用於全日任何時段架😉🌀德國鹹豬手$238豬手好抵食份量都幾多👍🏻上枱熱辣辣,豬手皮烤得卜卜脆,啖啖肉,而且鹹味調得好適中,沾埋芥末醬同食滋味無窮😋重配有沙律菜,可減滯膩好喜歡呢度既鹹豬手已經幫顧客切開,啱晒我呢啲懶人食得超方便😆而且呢個價錢嚟講CP值好高🌀特色雞翼($118 L)($98 S)大份嘅有9隻,我哋叫咗一個細嘅有6隻,有三款口味🔷水牛城辣汁🔷蜜糖芥末🔷威士忌燒烤我個人最喜歡威士忌燒烤味,真係好特別,一入口已經食到有微微既威士忌香氣🥰好正水牛城辣汁就最惹味,辣辣地少少酸,勁開胃蜜糖芥末甜甜地都好鬼正😋雞翼烤得皮脆肉嫩,而且保持到肉汁,入面唔會乾嚡👍🏻🌀芝士肉醬玉米餅($108 L)($88 S)我哋叫咗個大份量既,因
依家重做緊一個好扺既優惠🤩
凡點德國鹹豬手一客,即送兩杯醉檸茶😍適用於全日任何時段架😉
🌀德國鹹豬手$238
🌀特色雞翼($118 L)($98 S)
水牛城辣汁就最惹味,辣辣地少少酸,勁開胃
蜜糖芥末甜甜地都好鬼正😋
雞翼烤得皮脆肉嫩,而且保持到肉汁,入面唔會乾嚡👍🏻
🌀芝士肉醬玉米餅($108 L)($88 S)
我哋叫咗個大份量既,因為我同朋友都好鍾意食玉米餅,有牛、雞、素食可供選擇,我哋揀咗素食,熱辣辣上枱,即刻食玉米片脆卜卜,面頭鋪滿蕃茄粒、大量芝士,重有青辣椒片,青辣椒片一食落口少少酸酸地,但辣味後勁好強烈😆刺激味蕾好過癮,最啱飲返杯酒,一啖玉米片一啖洒勁正呀🥰
🌀醉檸茶
呢款醉檸茶啱晒女士們飲,酒味唔算太濃烈,檸檬茶嘅酒感覺好Fresh🥰好香嘅檸檬茶味道,又有陣陣嘅酒味,微微酸甜好易入口,我大愛吖❤️
❤️依家每逢星期日至四,4-8PM Follow IG即可享有指定食品50%OFF架❤️
咁扺仲唔快啲同朋友過嚟happy hour + 晚餐
呢度嘅食物全部都係廚師即叫即做,上枱熱辣辣好好食👍🏻
  • 特色雞翼
  • 德國鹹豬手