2024-08-12 116 views
今日放工同朋友嚟咗觀塘嘅Black Coffee by Heysonuts 位置喺裕民坊 有少少難搵 不過勝在環境好好 位置好闊落 係觀塘食飯嘅舒服之選☺️🐔 水牛城雞翼(6隻)($68): 雞翼好入味 而且辣度微辣唔太食得辣嘅都可以食㗎🍗 🍤 自家製手打雞肉蝦餅三文治配雜菜沙律($84): 聽到個名都覺得豐富🤩 麵包應該係用咗竹炭麵包 配埋雞肉蝦餅同埋菜碟菜都好色彩繽紛 🍔 香煎口水雞扒窩夫漢堡配雜菜沙律 ($94):營養配搭均勻🦐 龍蝦濃湯意粉配虎蝦 ($98): 意粉體蝦都非常彈牙☕️ 厚泡沫凍咖啡 ($44): 大家飲開齋啡可能覺得個口感好寡 呢款泡沫咖啡口感好綿密 配上黑咖啡 成個感覺好似飲緊特飲咁樣 ☕️ 咖啡湯力 ($58)🍨 曲奇忌廉窩夫配朱古力雪糕 ($70)非常好味!

🦐 龍蝦濃湯意粉配虎蝦 ($98): 意粉體蝦都非常彈牙

☕️ 咖啡湯力 ($58)

🍨 曲奇忌廉窩夫配朱古力雪糕 ($70)非常好味!