2024-01-11 21 views
今晚黎到港島搵食✨堅尼地城站行到海旁揀咗間日式高質居酒屋同朋友傾下計感覺寫意自家製免治雞肉棒招牌串燒之一,係免治雞肉加咗雞軟骨,食落有口感層次豐富,非常推薦👍野菜雞湯海鮮鍋店家推薦可嚟個冬日火鍋,有牛肉、雞肉和海鮮三種選擇,我哋揀咗海鮮鍋🍤蔬菜份量充足,食完都唔會有罪惡感😆雞湯底好鮮甜,海鮮配料有日本帶子、魷魚和鮑魚,味道一級棒🔥西京銀鱈魚銀鱈魚外皮燒至金黃脆口,散發著焦香和油脂香,肉質嫩滑配埋沙律醬好惹味厚切牛舌個人鍾情牛舌🔥呢款厚燒牛舌就啱晒我,肉質爽口多汁外脆內軟,一試難忘😍白布烏冬第一次試白布烏冬,感覺似薄身面皮,食落好滑溜配上清甜的雞湯底,滿足份量剛剛好👍
今晚黎到港島搵食✨

西京銀鱈魚

厚切牛舌

白布烏冬
2024-01-10
$350 (Dinner)
  • 自家製免治雞肉棒
  • 厚切牛舌