2023-02-06
➲堅尼地城 Creo by Brentwood彩色壁畫配白色外牆設計,門口有打卡嘅櫈同狗仔泊車位,超可愛。不過店內四人枱只有兩張,多人來就可能要分開坐,比較適合單人或雙人來chill 下,傾計或者對電腦做下野。可以改進嘅位係,四人枱size 好細,一人叫一樣同野飲完全唔夠位擺,食得唔係好舒服。➳ 𝑺𝒆𝒂𝒇𝒐𝒐𝒅 𝑹𝒐𝒍𝒍 𝑺𝒂𝒏𝒅𝒘𝒊𝒄𝒉 ⁽¹⁰/¹⁰⁾好啱我口味,麵包烘得啱啱好,海鮮主要係蝦沙律三文治,夠曬飽。➳ 𝑺𝒂𝒍𝒕𝒆𝒅 𝑬𝒈𝒈 𝑷𝒂𝒔𝒕𝒂 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝑪𝒓𝒂𝒃 𝑴𝒆𝒂𝒕 ⁽⁹/¹⁰⁾鹹蛋黃味好出,意粉份量好多,朋友幾乎食唔曬。➳ 𝑯𝒐𝒋𝒊𝒄𝒉𝒂 𝑳𝒂𝒕𝒕𝒆 ⁽⁸/¹⁰⁾焙茶味較偏奶甜,無粉感。➳ 𝑷𝒆𝒔𝒕𝒓𝒐 𝑷𝒂𝒔𝒕𝒂 ⁽⁸/¹⁰⁾➳ 𝑴𝒂𝒕𝒄𝒉𝒂 𝑳𝒂𝒕𝒕𝒆 ⁽⁸/¹⁰⁾➳ 𝑯𝒐𝒖𝒔𝒆 𝑩𝒍𝒆𝒏𝒅 𝑪𝒉𝒐𝒄𝒐𝒍𝒂𝒕𝒆 ⁽⁸/¹⁰⁾⤵ Creo by Brentwood 西環堅尼地城科士街40號浚峯地下6號舖√ 堅尼地城站C出口, 2分鐘步行√ Walk-in
➲堅尼地城 Creo by Brentwood
鹹蛋黃味好出,意粉份量好多,朋友幾乎食唔曬。
➳ 𝑯𝒐𝒋𝒊𝒄𝒉𝒂 𝑳𝒂𝒕𝒕𝒆 ⁽⁸/¹⁰⁾
焙茶味較偏奶甜,無粉感。
➳ 𝑷𝒆𝒔𝒕𝒓𝒐 𝑷𝒂𝒔𝒕𝒂 ⁽⁸/¹⁰⁾
➳ 𝑴𝒂𝒕𝒄𝒉𝒂 𝑳𝒂𝒕𝒕𝒆 ⁽⁸/¹⁰⁾