2024-08-13 72 views
夏日熱辣辣都唔知有邊度好去 商場又行黎行去都係嗰啲舖 冇咩好睇 🫠所以就揀左間cafe可以坐得耐嘅 一齊睇返啲舊戲✨Creo Grilled Spring Chicken With Ratatouille (half) $138隻雞都烤得幾好食 唔會好乾 雞肉仲幾嫩 加上有啲辣辣地嘅汁咁覺得佢都幾juicy 😋😋 不過下面嗰啲燉瓜就好腍唔係我杯茶 但整體我覺得係好食嘅✨Build your own bagel (with cream cheese) + smoked salmon $68呢個就正正常常 1個bagel加少少沙律菜 份量唔多 啱晒夏天冇乜胃口唔想食咁多 食light 啲就啱晒 😆☕️Hot chocolate $48個拉花幾靚 不過朱古力味就唔係好濃 有啲淡🙈🙈🍹Iced Americano $40總括黎講啲食物正正常常啦 唔係好突出🤔 係勝在佢間餐廳都算大間 多位坐就可以坐耐啲都唔驚阻住人而且我地坐窗口位可以望到出面有好多人喺度打卡都幾好睇🤣味道❤️❤️❤️💔抵食❤️❤️❤️❤️服務❤️❤️❤️💔環境❤️❤️❤️❤️💰午餐人均~$150(唔洗+1)

☕️Hot chocolate $48
個拉花幾靚 不過朱古力味就唔係好濃 有啲淡🙈🙈

🍹Iced Americano $40

而且我地坐窗口位可以望到出面有好多人喺度打卡都幾好睇🤣

味道❤️❤️❤️💔
抵食❤️❤️❤️❤️
服務❤️❤️❤️💔
環境❤️❤️❤️❤️

💰午餐人均~$150(唔洗+1)
2024-04-18 286 views
餐廳位置好近地鐵站,幾方便,地舖有窗邊位感覺幾舒服,門口都有位可以帶寵物職員介紹嘅兩款食物都好好味,飲品都唔錯呢一個芝士焗雜菜味道好濃,面頭有蛋同芝士一齊焗,蛋黃未熟晒,配麵包食好好味,職員好細心見我哋食晒啲麵包,問我哋需唔需要加多一份👍🏻黃金蟹肉意粉,好邪惡,扁意粉嘅硬度幾適合我,唔會太硬,蟹肉都好多職員都介紹咗柚子Espresso tonic, 柚子香唔太甜,咖啡味都突出👍🏻,夏天飲真係啱晒

職員介紹嘅兩款食物都好好味,飲品都唔錯

2024-04-12
Lunch
捱到2点钟才吃上午饭的时候,总是感觉饿得能吞下一头牛,事实上是风卷残云消灭了半只烤鸡。·在K town随意找的一家(原址上是Infiniti C),没想到还挺棒。食物不只有brunch,种类要比一般咖啡店更丰富,菜单上还配了图。·咖啡本以为是随便喝喝,但也还不错,【热美式】风味十分balanced,莓果和草本的前调,焦糖坚果可可的尾韵,比想象中好。·【Grilled Spring Chicken w/ Ratatouille】138港纸半只烤春鸡,品质和份量都货真价实。等得有点久就知道是在现烤了,而不是预制好直接微波加热了事,是只有刚从烤架上拿下来才能散发出的热气腾腾,对得起我饥肠辘辘的等待。·卖相就有点馋,一吃更是有点东西。鸡肉皮薄幼嫩、柔韧多汁,里里外外都用香料腌制入味。肉质一点不柴,稍微用刀叉拨弄一下就能轻松脱骨。不愧是Chef’s special,不输很多西餐厅的烤鸡,好吃!·鸡肉下铺了厚厚一层炖菜,配菜也很用心。茄子口感滑软,咸香中带着番茄的明媚酸甜。质地的浓稠度正好,一部分汁水能够附着在鸡肉上,将鲜美牢牢渗透进每一口。·店内环境和街景view都不错,坐窗边很惬意(不过我陶醉
店内环境和街景view都不错,坐窗边很惬意(不过我陶醉的吃鸡相也被路人看到了),work and study friendly.
2024-01-11
2023-07-17 822 views
擁有3間分店的Brentwood,每一間店都有不同主題。以「水」作為主題,每次經過堅尼地城的店,都會被白牆配七彩繽紛的壁畫所吸引。門口有一張枱凳,如果有毛孩的話,可以帶佢一齊來chill。此店主打精品咖啡和意粉,更有一些輕食。味道方面,整體上飲品同食物都唔錯,唔會伏。咖啡方面之前買過Black Coffee 唔符合口味,所以這次點了Latte,奶泡打得夠綿滑,甜感度高。生活繁忙時,呷一口咖啡,可以忘掉生活上的煩惱。

門口有一張枱凳,如果有毛孩的話,可以帶佢一齊來chill。

咖啡方面

生活繁忙時,呷一口咖啡,可以忘掉生活上的煩惱。
———————————->藍色與白色混合的地中海風的西式café ,有一次經過這個地方近的樹牆對面的環境。餐廳環境裏有廁所可以進入;有一點餐廳造型藝術比較少及很新穎的設計。美食方面主要是pesto pasta add shrimp $88+2,飲品是Cold of American coffee,意粉味道比較一般但有蔬菜的綠色pasta,美式咖啡就一般濃度適合中。有一張啡木色的長桌可用攜帶手提電腦放在桌上適合,其他張桌不同的白色桌進食的時間。
———————————->
Salted Egg Pasta with Crab Meat $108.0份量適中,淡淡蟹肉夾雜着香口咸蛋黃汁,蟹肉球香脆可,麵質適中,成碟意粉既配搭都好夾好好味Mixed Green Salad $88沙律配搭非常之豐富,有青瓜、雪梨、橙,有幾款唔同種類嘅蔬菜,口感非常之清新,健康又開胃Seafood Crispy Angel Hair Pasta in Spicy Tomato Sauce $118.0成個麵身好脆口,上面舖住濃郁嘅蕃茄醬汁再配上蝦,蕃茄汁有少少辣辣地,開胃之餘整體口感獨特Creo Grilled Spring Chicken With Ratatouille (half) $138.0烤雞熱辣辣,外皮香脆可口,肉質嫰滑,蕃茄醬汁酸甜而濃郁,與烤雞配搭一流,酸甜開胃既茄醬巧妙地減低左烤雞既油膩感French Toast $98口感軟熟,配上香蕉與牛油,非常香甜,一流嘅飯後甜品Espresso Tonic $45面頭既橙乾將原本單調嘅外型點綴不少,咖啡沒有太多苦澀味而且很refreshing, 與其他咖啡店不相伯仲,正常發揮Baby Green Smoothie $

Mixed Green Salad $88

French Toast $98
口感軟熟,配上香蕉與牛油,非常香甜,一流嘅飯後甜品

Espresso Tonic $45

Baby Green Smoothie $58.0
材料包括香蕉、芒果、羽衣甘藍配製而成,味道出奇地夾,香蕉同芒果嘅香甜味突出,但又有少少羽衣甘藍帶出既田園風味

Matcha Latte $48
熊仔拉花非常之可愛精緻,淨係望住個拉花都令人心情大好,抹茶甘醇好飲

2023-02-14 618 views
有啲失望👎👎我幫襯呢個cafe有好幾次了,咖啡都幾有水準,意粉就略嫌細份同油膩,性價比冇咖啡咁高。餐廳入面大部分座位有充電插口,係一個做下飲嘢同文書工作嘅地方,可惜今日嘅經歷真係奇差…話說今日(星期一)下晝我去坐低做下嘢,竟然俾職員話間餐廳滿座所以要我走人,其實當時仲未滿座,而且突然之間要個客人執嘢走,真係有啲rude,亦都對顧客造成好大嘅不便。如果你話叫我半個鐘頭內讓座,起碼我可以預定時間走,亦都唔會真係阻你做生意。第一次幫襯會趕客走嘅cafe,我情願幫襯區內其他cafe…
有啲失望👎👎

2023-02-14
$40 (Tea)
  • Flat  white
2023-02-08 444 views
早幾天星期日如常到堅尼地城街市買餸 通常都會先去中環coffee shop飲咖啡 因為總覺得堅尼地城沒有coffee shop 同時供應好吃的食物 今次誤打誤撞 發現了這間shop不只是咖啡好飲連pasta 和 grilled chicken 同樣了得Pasta 做得很香 我order的雖然是齋pasta 但色香味俱全(師奶本色 永遠唔記得影相😅)燒雞更加掂👍 老公讚不絕口 外香內軟 仲好juicy 不過如果焗多1-2分鐘 雞脾中間會冇咁生 大隻仔廚師 值得一讚👍👍另外我order 了的flat white 都好好飲 濃度適中 用的咖啡豆夠香 而不酸 不苦 是我理想的咖啡 當然也是因為冲咖啡的靚姐姐手勢好的關係喇🥰找到好的coffee shop 用膳後 立即想找店名分享給女兒 因為店外沒有店名 只好問店員 才發現 名字show在店員後面的blackboard 😆我的comment 係 …. 每星期都來lunch一次🤣🤣
我的comment 係 …. 每星期都來lunch一次🤣🤣

2023-02-05
  • Flat  white  pasta  燒雞
2023-02-06 334 views
➲堅尼地城 Creo by Brentwood彩色壁畫配白色外牆設計,門口有打卡嘅櫈同狗仔泊車位,超可愛。不過店內四人枱只有兩張,多人來就可能要分開坐,比較適合單人或雙人來chill 下,傾計或者對電腦做下野。可以改進嘅位係,四人枱size 好細,一人叫一樣同野飲完全唔夠位擺,食得唔係好舒服。➳ 𝑺𝒆𝒂𝒇𝒐𝒐𝒅 𝑹𝒐𝒍𝒍 𝑺𝒂𝒏𝒅𝒘𝒊𝒄𝒉 ⁽¹⁰/¹⁰⁾好啱我口味,麵包烘得啱啱好,海鮮主要係蝦沙律三文治,夠曬飽。➳ 𝑺𝒂𝒍𝒕𝒆𝒅 𝑬𝒈𝒈 𝑷𝒂𝒔𝒕𝒂 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝑪𝒓𝒂𝒃 𝑴𝒆𝒂𝒕 ⁽⁹/¹⁰⁾鹹蛋黃味好出,意粉份量好多,朋友幾乎食唔曬。➳ 𝑯𝒐𝒋𝒊𝒄𝒉𝒂 𝑳𝒂𝒕𝒕𝒆 ⁽⁸/¹⁰⁾焙茶味較偏奶甜,無粉感。➳ 𝑷𝒆𝒔𝒕𝒓𝒐 𝑷𝒂𝒔𝒕𝒂 ⁽⁸/¹⁰⁾➳ 𝑴𝒂𝒕𝒄𝒉𝒂 𝑳𝒂𝒕𝒕𝒆 ⁽⁸/¹⁰⁾➳ 𝑯𝒐𝒖𝒔𝒆 𝑩𝒍𝒆𝒏𝒅 𝑪𝒉𝒐𝒄𝒐𝒍𝒂𝒕𝒆 ⁽⁸/¹⁰⁾⤵ Creo by Brentwood 西環堅尼地城科士街40號浚峯地下6號舖√ 堅尼地城站C出口, 2分鐘步行√ Walk-in

➲堅尼地城 Creo by Brentwood

𝑺𝒆𝒂𝒇𝒐𝒐𝒅 𝑹𝒐𝒍𝒍 𝑺𝒂𝒏𝒅𝒘𝒊𝒄𝒉

鹹蛋黃味好出,意粉份量好多,朋友幾乎食唔曬。

➳ 𝑯𝒐𝒋𝒊𝒄𝒉𝒂 𝑳𝒂𝒕𝒕𝒆 ⁽⁸/¹⁰⁾
焙茶味較偏奶甜,無粉感。

𝑯𝒐𝒋𝒊𝒄𝒉𝒂 𝑳𝒂𝒕𝒕𝒆

𝑯𝒐𝒋𝒊𝒄𝒉𝒂 𝑳𝒂𝒕𝒕𝒆
𝑷𝒆𝒔𝒕𝒓𝒐 𝑷𝒂𝒔𝒕𝒂
𝑴𝒂𝒕𝒄𝒉𝒂 𝑳𝒂𝒕𝒕𝒆
𝑯𝒐𝒖𝒔𝒆 𝑩𝒍𝒆𝒏𝒅 𝑪𝒉𝒐𝒄𝒐𝒍𝒂𝒕𝒆
<Creo by Brentwood> 📍堅尼地城遊走於堅尼地,又唔知食乜好 🤔 見到一間充滿活力嘅coffee shop,眼睛比餐牌上嘅海鮮脆麵吸引住 👀 一於就試試佢。Seafood Crispy Angel Hair Pasta with Tomato Sauce ($118) — 意粉新食感 😍 天使麵炸到脆卜卜再淋上熱辣辣嘅番茄Hot sauce,好惹味!食感好得意 🤭 估唔到肉絲炒麵可以有呢種演變。不過一整個脆麵其實都幾熱氣,建議餐廳抄足啲,麵餅做到外脆內軟感覺更好 🥴食熱氣野就配啲清爽啲嘅飲品,要左支走佬士多啤梨大杯茶,發酵茶有種有氣士多啤梨乳酸菌味道,飲落幾清爽 ☺️ 巧C服~ 餐廳以玻璃門面設計提升整個空間感,坐位闊落,適合朋友聚會或者一丁友Hea時間。牆身有一大幅手繪壁畫,加上燈飾同裝飾,環境感覺Cozy 💛💙💛💙💛
<Creo by Brentwood> 📍堅尼地城

2022-11-08 156 views
為何堅離地,就是因為平常都是以工業風或文青風為主,但這兒卻裝潢得非常鮮艷奪目。實在很喜歡這兒的裝潢,以「水」為主題的藍白,配搭搶眼的黃,顏色鮮豔醒目,進來就好像為客人們注入元氣般,很舒服。以前的苗子是很少喝咖啡的,可是跟不少咖啡達人接觸後,慢慢也接受了,甚至早上也會來一杯。因此,漸漸習慣了到coffee shop 流連。咖啡質素如何還未懂分辦,但卻喜歡上加入了柚子汁的Yuzu Espresso Tonic,入口非常清新,而且酸甜口味更是醒胃。再看看食物的擺盤,竟會如此fancy。一道Seafood Crispy Angel Hair Pasta in Spicy Tomato Sauce已能吸引苗子到來,酸甜帶微辣的醬汁絕對是精粹所在,值得一試。另外店中招牌甜品的French Toast也相當吸引,賣相極美,索滿布甸蛋漿的多士軟軟綿綿,隨意地切上一口,甜度剛好,份量又足,配上一杯咖啡實在是賞心樂事。

• Yuzu Espresso Tonic
2022-09-27 180 views
雖然早已沒有興致去追訪一間又一間新開的咖啡店,但偶爾找個地方坐下嘆杯咖啡,吃些東西,充充電,仍是我嚮往的生活方式。難得老遠去到堅尼地城,梗係要搵個好地方祭五臟廟。揀來的這家Creo by Brentwood,地方雖不大,不過以水為主題的Cafe,色調令人感覺很舒服,加上有意思的璧畫,我倒是頗喜歡。咖啡當然要飲,食物叫來幾款,都是比較有特色的美食,好少在別的咖啡室遇上。先來的是蟹肉蘸醬,芝士汁混入蟹肉,好味又唔太膩,細心咀嚼,原來仲有馬蹄在內,幾有層次。以香脆的炸雲吞皮盛著來吃,其實都有少少邪惡的。Pasta的款式都幾特別,喜歡吃香口嘢既筆者,選來香辣蕃茄海鮮炸天使麵。賣相有氣勢,吃起來是有點脆中帶軟嫩,像吃肉絲炒麵的感覺,質感是做得好的。除左頂頭那隻大隻又爽口的蝦外,還有蜆肉、魷魚等海鮮,硬要挑剔的話,是汁醬有些微過咸。揀來愛吃法式西多士,軟熟的口感跟上糖漿,再以各式生果作點綴,好睇又好食。坐在靠窗的位置,悠悠然呷口Flat White,又嚐到心水的食物及甜品,心情自然暢快。仲見到警察抄牌,小狗係我面前痾PoPo.... 呢兩個小時,份外充實~

難得老遠去到堅尼地城,梗係要搵個好地方祭五臟廟。
2022-09-25 881 views
坦白講我個人不是太喜歡去蒲咖啡店,但是一些有特別主題和美食的咖啡店我是很樂意去捧場的!好像這一間早前已經去了九龍灣分店朝感覺非常療癒,所以今次再約朋友到西環分店嘆一個舒適的Branch。如果大家好記性應該記得我曾經去過這間Creo by Brentwood的九龍灣分店,那邊是以木本地文化為核心概念的咖啡店,至於西環堅尼地城這間則以水為主題的第二間分店。     這一區十分多寵物出沒所以Cafe亦在門口放置了長凳及小茶几,可以打咭之餘更可以給寵物和主人好好享受飲品和美食偷閑一刻。        堅尼地城近海所以這間分店亦以水為理念,再次夥拍香港藝術家Zoie Lam及本地陶瓷工作室泥塵記,以水為題設計店家專屬的特色牆及器具,來到這而除了欣賞飲品和美食之外還要細心欣賞其中的細節。       壁畫以藍色為主調圖畫內加入了一些堅尼地城的地標,包括有電車、西環邨及海旁等加上波浪形圖案盡顯這區一帶的景致。來到時剛好可安座於玻璃窗前的位置,看著牆上充滿練歷的特色老樹根及綠油油的景觀盡收眼簾感覺份外悠閒舒適。        先點上飲品當中一杯Flat White$40正用上泥塵記的杯子,是特意為堅尼

先點上飲品當中一杯Flat White$40正用上泥塵記的杯子,是特意為堅尼地城店以水設計一套名為Meri的陶瓷咖啡杯系列中的一員,將海面連綿不絕的波浪質感融入杯上極具手感。

這天天氣仍然非常炎熱!連平時愛喝咖啡的好友也先點選Yuzu Soda$52來解渴。

而我則扮健康地點選這杯Baby Green$58,內裏以羽衣甘藍、香蕉等材料打成Smoothie,喝下去口感非常香滑而且絕對沒有青草味,我很喜歡這杯Baby Green喔!

九龍灣店主要供應的是輕食和甜點,但這兒則是品牌首間分店推出完整的堂食菜單,除了提供一系列輕食外亦可於此品嚐到全新創作的菜式。

先來一個超邪惡又美味的小食!它的名字叫蟹肉蘸醬配炸雲吞皮$98,最特別的是這個蘸醬以蟹肉配上忌廉芝士汁再加入馬蹄粒炮製而成,焗到微微焦香吃下味道香甜帶甜脆口,伴以香炸不油的雲吞皮共嚐好吃得真的很難叫人收口。

什麼也未吃的我餓腸轆轆所以點上一客香辣番茄海鮮炸天使麵$118,一看這個造型我就諗起中式的肉絲炒麵了哈哈!

以虎蝦及雜錦海鮮來配炸至香脆的天使麵,然後淋上自家製的香辣番茄醬來品嚐,炸天使麵做到脆卜卜的口感不俗,大蝦很新鮮彈牙加上什錦海鮮連同香辣惹味的濃郁醬汁一起吃,味道和口感也真的非常有驚喜。

吃過鹹點後好友當然不會放過吃甜點吧!我們選了邪惡到不得了的Creo版法式西多士$98,配襯自家製牛油忌廉及雜莓跟西多士一起享用真係好難叫人抗拒。

聽聞Cafe還會推出與本地甜品師共同炮製而且只限於堅尼地城店供應的新品,相信不久的將來我又會再來品嚐新款美食。
2022-09-18
2022-09-23 145 views
週末下午茶的時間到訪一直處於坐無虛席狀態 人氣滿滿呢餐點選擇很多 除了咖啡店常見的 ᴛᴏᴀsᴛ / ʙᴀɢᴇʟ 外意粉 甜點 等等也有幾款可選𓐎 𝘊𝘳𝘢𝘣 𝘙𝘢𝘯𝘨𝘰𝘰𝘯 𝘋𝘪𝘱 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘍𝘳𝘪𝘦𝘥 𝘞𝘰𝘯𝘵𝘰𝘯 𝘊𝘩𝘪𝘱𝘴店員推薦的小食 蟹肉蘸醬配炸雲吞皮剛烤焗的小盤放著忌廉芝士蟹肉絲跟馬蹄馬蹄清甜爽脆 中和了芝士的膩感附有份量很多的炸雲吞皮 獨特又惹味𓋪 𝘉𝘢𝘨𝘦𝘭 ( + 𝘚𝘮𝘰𝘬𝘦𝘥 𝘚𝘢𝘭𝘮𝘰𝘯 )點了一份 ᴅɪʏ 的 ʙᴀɢᴇʟ❤️基本配置有 ᴄʀᴇᴀᴍ ᴄʜᴇᴇsᴇ 其他材料可自由加配我們則加了鹹香的煙三文貝果經過翻烤後質感稍硬 不過味道不錯𓋪 𝘗𝘦𝘴𝘵𝘰 𝘗𝘢𝘴𝘵𝘢 ( + 𝘚𝘩𝘳𝘪𝘮𝘱 )羅勒意粉可加配雞肉 / 大蝦我們選了爽口大蝦配上意粉意粉軟硬度適中 微微煙韌很合口味灑了少量芝士碎增加風味整體口感清新 惹味又不膩想嘗比較特別的餐點 可以點他們的炸意粉𓋪 𝘍𝘳𝘦𝘯𝘤𝘩 𝘛𝘰𝘢𝘴𝘵甜點嚐了他們 sɪɢɴᴀᴛᴜʀᴇ 的法式多士西多士配上開胃雜莓 無花果兩件西多士外脆內軟 ᴛᴏᴘᴘɪɴɢ 倒上蜜糖再附有自家製牛油忌廉 味道香濃為 ᴇᴀʀʟʏ ᴅɪɴɴᴇʀ 畫上完美句號𓋪
週末下午茶的時間到訪
一直處於坐無虛席狀態 人氣滿滿呢
意粉 甜點 等等也有幾款可選

店員推薦的小食 蟹肉蘸醬配炸雲吞皮
剛烤焗的小盤放著忌廉芝士蟹肉絲跟馬蹄
馬蹄清甜爽脆 中和了芝士的膩感
附有份量很多的炸雲吞皮 獨特又惹味

𓋪 𝘉𝘢𝘨𝘦𝘭 ( + 𝘚𝘮𝘰𝘬𝘦𝘥 𝘚𝘢𝘭𝘮𝘰𝘯 )
點了一份 ᴅɪʏ 的 ʙᴀɢᴇʟ❤️
基本配置有 ᴄʀᴇᴀᴍ ᴄʜᴇᴇsᴇ 其他材料可自由加配
我們則加了鹹香的煙三文
貝果經過翻烤後質感稍硬 不過味道不錯

𓋪 𝘗𝘦𝘴𝘵𝘰 𝘗𝘢𝘴𝘵𝘢 ( + 𝘚𝘩𝘳𝘪𝘮𝘱 )
羅勒意粉可加配雞肉 / 大蝦

店員換一杯熱的給我們 太貼心了

用餐後還可以去海傍看日落
在西環度過一個 ᴄʜɪʟʟ ᴄʜɪʟʟ 的週末
2022-09-19 480 views
我自己鍾意去Cafe,所以一發現Cafe的新情報,我會先記下,之後揾時間去,早前就去了位於堅尼地城Creo by Brentwood。Creo 以五行元素作為每一間分店的主題,這間店因地理位置的緣故,以 「水」為其中心理念,並與藝術家和陶瓷工作室合作設計專屬特色牆和器具。🥗Mixed Green Salad當中包括沙律雜菜、香橙、青瓜、車厘茄、粟米、藜麥和沙葛。材料相當豐富,食材新鮮又爽脆,配上帶酸的醬汁,開胃又清新,尤其適合依加的天氣食。🍤🍙Salted Egg Pasta with Crab Meat將蟹肉配搭以鹹蛋黃烹調意粉綴以炸溫泉蛋,這個配搭好吸引。醬汁掛係意粉上,味道濃郁,而炸溫泉蛋整開後,混合意粉一齊食,另又一番風味。🍮French Toast 以自家製牛油忌廉及雜莓配搭西多士。賣相吸引,甜度適中,而酸酸甜甜雜莓起中和作用,食完不會感覺油膩。☕️House Blend Mocha黎到Cafe, 咖啡不可以,這杯mocha拉花精緻。特別之處係朱古力混入60% Fruity Chocolate 和40% Nutty Chocolate,並由店員調配咖啡和朱古力的比例。味道同平日

🥗Mixed Green Salad
當中包括沙律雜菜、香橙、青瓜、車厘茄、粟米、藜麥和沙葛。

將蟹肉配搭以鹹蛋黃烹調意粉綴以炸溫泉蛋,這個配搭好吸引。

🍮French Toast
以自家製牛油忌廉及雜莓配搭西多士。

☕️House Blend Mocha
黎到Cafe, 咖啡不可以,這杯mocha拉花精緻。

味道同平日飲的mocha有所不同,朱古力味夠突出,味道香濃幼滑,啱晒我的口味。
  • House Blend Mocha
  • French Toast